Haberler

Başkan Kocamaz, Mersin Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Başkan Kocamaz, Mersin Ticaret Borsasını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

"MERSİN'İN HALİ HAZIR 16 BÜYÜKŞEHİR İÇERİSİNDE EN GERİ KALMIŞ, SADECE ADI BÜYÜKŞEHİR OLAN BİR KENT OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in hali hazır 16 Büyükşehir içerisinde en geri kalmış, sadece adı Büyükşehir olan bir kent olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz, Mersin Ticaret Borsasını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Kocamaz, Mersin için yapılacak olan projeleri anlattı.

Mersin'in sorunlarını çok iyi tespit ettiklerini kaydeden Başkan Kocamaz, hayata geçirecekleri projelerle Mersin'i tam manasıyla büyükşehir yapacaklarını söyledi.

Başkan Kocamaz, "Ülkenin durumu ortada ülkede bir günde üç dört defa gündem değişiyor. Artık millet gündemi takip etmede dahi zorlanıyor. Adeta millete cambaza bak diyerek birileri bir yerleri dolduruyor. Kasaları doldurduktan sonra para koyacak yer bulamıyorlar. Ayakkabı kutuları artık en değerli meta haline geldi.

İnşallah belki bu bir yerel seçim gibi görülüyor ama arkasından gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve onun arkasından gelecek genel seçimle Türkiye huzura kavuşacak. Ama öncelikle biz kendi evimizin önünü temizlemek mecburiyetindeyiz. Biz öncelikle Mersin'den sorumluyuz. Mersin'in problemlerini biliyoruz. Mersin'in, Mersinlinin çektiği çileyi biliyoruz. Mersin'in hali hazır 16 Büyükşehir içerisinde en geri kalmış, sadece adı Büyükşehir olan bir kent olduğunu biliyoruz ve diyoruz ki Mersin ancak bizimle Büyükşehir olacak" dedi.

Çözüm için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Kocamaz, "Yüzde 22 ile 29 arasında seyreden bir işsizliğin olduğu kent, halen alt yapı problemlerini çözememiş olan bir kent, trafik problemini çözememiş olan bir kent ve halen kentte insanları bir araya getirerek, hemşehricilik bilincini geliştirerek, huzur ve güven ortamını sağlayamamış bir kent ancak Mersin gibi olur ve buna Büyükşehir denmez. Büyükşehir diyebilmek için hep birlikte birleşmemiz, bütünleşmemiz ve 30 Mart'ta Mersin'de değişimi Allah'ın izniyle hep birlikte gerçekleştirmemiz gerekiyor. Mersin merkezde 20 km yarı çaplı bir daire içerisindeki bölgeyi bile bu günkü konumda bırakan Mersin'i o 20 km yarı çaplı daire içerisinde bile yönetemeyen bir anlayışın Adana'dan Antalya'ya kadar yada Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar olan bir bölgeyi yönetebilmesi acaba sizce mümkün müdür? Elbette mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Başkan Kocamaz, "16 Kasım 2012 tarihinden bu yana Mersin'i köyleri ile, beldeleri ile, ilçeleri ile adım adım dolaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde insanlarımızda heyecan görüyoruz. İnsanlarımızdan aldığımız elektrik, bizim Mersin'de artık değişim zamanının geldiğini ve bu işi 30 Mart'ta başaracağımızı görüyoruz. Mersin'i sevenlere, Mersin ortak paydasında birleşmek isteyenlere bizimle beraber olmalarını öneriyoruz. Bu işin particiliğinde ötesinde Mersin sevdası çekenler için bir farz olduğunu belirtmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine toplantı için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mersin Ticaret Borsası Burhanettin Kocamaz Abdullah Özdemir Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title