Haberler

Başkan Ergün Medya Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Manisa'da 2 dönemdir ortaya konan hizmet ve projelerin kentin çehresini değiştirdiği görüşünde birleşen medya temsilcileri, Başkan Ergün'ü tebrik etti. 2015 yılından itibaren il bütününde ortaya konacak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün de, medyanın önemine vurgu yaparak, basına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temelinin atılmasının ardından ulusal basında görev yapan gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Sultan Kafe Restoran'da gerçekleştirilen akşam yemeğine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Basın Danışmanı Pınar Ekmen ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da katıldı. Yemekte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkın temel atma töreni vesilesiyle bir araya geldiklerini belirterek, "Sizlerle daha iyi bir kaynaşma düşüncesi içerisindeyiz. Basının bizde yeri her alanda olduğu gibi çok farklı. Sizleri burada ağırlamış olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Herkese eşit mesafedeyiz

Basın ve medya kuruluşlarına her zaman eşit uzaklıkta ve yakınlıkta olunduğunun altını çizen Başkan Ergün, "Geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu çizgimizi bozmadan devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Basın demek halkı aydınlatmak demek, bilgilendirmek demek. Bu noktada sizlere çok önemli görev düşüyor. Sonuçta Manisa'nın yapacağı yatırımlar ve koyduğu yeni hedeflerin tanıtımı noktasında medyanın yeri inkar edilemez. Bu açıdan verdiğiniz hizmet çok önemli bir hizmet. Biz de bunun bilinci içerisindeyiz" dedi.
2014'ü analiz edip, 2015 hedeflerini anlatacağız

Çeşitli gazetelerden röportaj noktasında talepler geldiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Aralık ayının ikinci yarısından itibaren gelen taleplere cevap vererek röportajları bütün gazetelerimizle yapacağız. 2014 yılında geçen süreci analiz edip, 2015 yılı için koyduğumuz hedefleri daha iyi aydınlatmaya çalışacağız. Bu konuda epey bir talep var. Geride kalan 8 aylık süre içerisinde bir kere Manisa'nın yerel bir televizyon kanalına çıktım. Bunun dışında da Kanal 35'te 50 dakikalık bir programa çıktım. Aralık ayı itibariyle bu konuda yoğunluk kazanılacak. Biz önemli günlerde olsun, belli projelerin tanıtımı noktasında olsun medya ile beraber oluyoruz. Basın, medya reklam noktasında da biz her zaman basına desteğimizi esirgemedik. Bundan sonraki süreçte de bu daha da artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gazeteciler Manisa'daki değişime hemfikir

Başkan Ergün, konuşmasının ardından basın mensuplarının temeli atılan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark ile ilgili düşüncelerini dinledi. Başkan Ergün'ün, çalışmalarından övgüyle bahseden basın mensupları, Manisa'da geride kalan 5 yılda gerçekleşen değişime hem fikir olduklarını belirttiler.

Ne Dediler?

İbrahim Akbulut Kanal 35 Genel Yayın Müdürü: Manisa'da böyle bir otoparkın temeli atılmasına tanık olmaktan gerçekten gurur duydum. Hayırlı olsun.

Erdinç Yumrukaya ETV Yönetim Kurulu Başkanı: 1. Anafartalar Mahallesi sakini olarak Emekliler Otoparkı, Cumhuriyet Meydanı ve Subay Lojmanları'nda temeli atılan otopark ile birlikte bölgede üç otopark oldu. Artık mahalle sakinleri olarak otopark sıkıntısı çekmiyoruz. Bu konuda çok teşekkür ediyorum.
Deniz Sipahi Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı: Ben soğuktan az etkilenen biriyim. Manisa'nın soğuğu, Afyon'un soğuğu, Kars'ın soğuğu ve Kayseri'nin soğuğunda çok etkilenirim. Ama biz Manisa'yı her ziyaret ettiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi çok sıcak ve samimi karşıladı. Kendilerine başarılar diliyorum.
Hamdi Türkmen Milliyet ve Vatan Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi: Manisa'ya çok sık gelmiyorum. Ama Manisa'ya her geldiğimde Manisa'yı biraz daha değişmiş olarak görüyorum gerçekten. Büyükşehir Belediye Başkanımızın geçmişteki beş yıllık süreçte iyi hizmetler yaptığını, Manisa'nın değişim içerisinde olduğunu görüyorum. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte yeni hizmet döneminde bu hizmetlerin il geneline yayılacağına inanıyorum. Otopark gerçekten büyük sıkıntı. Şehre girdiğiniz zamanda Manisa'da da bir otopark sorununu hissediyorsunuz. Kendisini kutluyorum. İzmir bu otoparkın daha küçüğünü yapabildi. Manisa bunun daha büyüğünü yapıyor. Teşekkür ediyorum. Manisalılar gerçekten şanslı insanlar.

Ali Kayadibi Yeni Asır Gazetesi Bölge Haberleri Müdürü: Ege bölgesini çok gezen bir gazeteciyim. Her ile, her ilçeye gidiyorum. En büyük sorun otopark. En küçük ilçede bile otopark sorunu var. Temeli atılan otopark gerçekten bir vizyon kazandırdı. Tebrik ediyorum. Kapasite olarak Türkiye'de bir ilk. İnşallah bu proje başka illere de örnek olur.

Cem Menderes Semiral Türk Medya Türkiye Direktörü: Manisa tarih boyunca Şehzadeler kenti olması nedeniyle de öncülük etmiş bir kent. Manisa'ya geldiğimiz de şunu gördük ki, yapmış olduğunuz projeler de diğer illerde de önderlik yapacak. Bu işin partisi, etnik kökeni yok. En iyi hizmeti veren kim olacaksa onun kazandığı platform. Ben kişisel fikrimi söyleyeyim. İyi ki bu seçimi kazandınız. Teşekkür ediyorum.

Fedai Ünal Hürriyet Gazetesi Reklam Sorumlusu: Ben sıklıkla Manisa'ya geliyorum. Sıklıkla trafik sorunu çeken biriyim. Ağabey anahtar sen kalabilir mi cümlesini yok ettiğiniz için gerçekten teşekkür ediyorum.

Ahmet Ünsal Akşam ve Habertürk Gazeteleri Manisa İl Temsilcisi: iki dönemdir Manisa'da Belediye Başkanlığı yapıyorsunuz. Bu benim için bir şans. 40 yıla yakındır gazetecilik yapıyorum. Bu şehre yön veren, bu şehri yeniden yaratan bir belediye başkanı ile hiç çalışmadım. İlk kez çalışıyorum. Bundan da büyük haz duyuyorum. Bunu her zaman da haberlerimizde yansıtmaya çalışıyoruz. Çalışanın her zaman yanındayız. Yeter ki çalışsın. Bundan sonraki yapacağınız hizmetlerde başarılar diliyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Halil Memiş Gazeteler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title