Haberler

Başhekime Silahlı Saldırı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detaylar Manisa'da hastane başhekimine silahlı saldırı- Özel bir hastanenin başhekimi, polis olduğu belirtilen zanlının silahlı saldırısı sonucu ağır yaraladı Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir polis memuru, özel hastanede başhekim olarak görev yapan Yener Bakan'ı silahla ağır yaraladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detaylar Manisa'da hastane başhekimine silahlı saldırı- Özel bir hastanenin başhekimi, polis olduğu belirtilen zanlının silahlı saldırısı sonucu ağır yaraladı Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir polis memuru, özel hastanede başhekim olarak görev yapan Yener Bakan'ı silahla ağır yaraladı.Alınan bilgiye göre, Karaman'da görev yaptığı belirtilen polis memuru Vatan M. (40) özel hastanenin birinci katındaki koridorda, henüz bilinmeyen bir nedenle Başhekim Yener Bakan'a (51) tabancayla ateş etti.Kasığına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yener, aynı hastanede ameliyata alındı.Hastanenin özel güvenlik görevlileri, zanlı Vatan M'yi yakalayarak, silahıyla birlikte polislere teslim etti.Başhekim Yener'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Salihli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ali DumanmobilWeb@haberler.com:

O kadar emek versinler , gece gündüz Allah cc un şifa vermesin vesile olsunlar.. Ve halkımız nankörce doktorlarımıza şiddet uygulasınlar Bunun vebalini nasıl veririz öbür dünyada .. El Hak diyorum ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title