Haberler

Başbakan Şişli'yi Örnek Gösterdi, Gökçek'i Doğruladı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, "Şişli'de birbirlerine darbe yapıyorlar. Melih Başkan haklı Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara'da partisinin il genel kongresinde konuştu. Başbakan'ın hedefinde ana muhalafet partisi vardı.

Davutoğlu, Bütçe görüşmelerinde "Siz darbeciniz" dediği CHP'ye Şişli üzerinden yine aynı sözleri kullandı. Davutoğlu, "Şişli'ye bakın Şişli'ye...Neler oluyor orada birbirlerine darbe yapıyorlar. Bir Şişli'yi yönetemiyorlar kalkmışlar ülkeyi yönetecekler. Melih Başkan haklı Allah Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin." sözlerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA 4 YIL CEVABI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cemaat'e yapılan operasyona ilişkin fikirlerini paylaştıktan sonra, konuşmalarında "Biz büyükşehirleri nasıl yönettiysek ülkeyi de öyle yönetiriz. Sizden 4 yıl istiyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Başbakan, "Ya diyorlar biz öyle yaparız böyle yaparız. Ya siz bir Şişli'de birlikte çalışamadınız. Birbirinize darbe yapmaya çalıştınız. Nasıl bu ülkeyi yöneteceksiniz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek Haklı Allah Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından eksik etmesin. Bize yarıyor." ifadelerini kullandı.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yağtığı açıklamalardan satırbaşları:

"Selam olsun bu ülkede milli irade demokrasiyi hakim kılmak için Adanan Menderes'e selam olsun. 12 Eylül sonrası kararlı bir şekilde yürüyen Turgut Özal'a selam olsun. Milli iradeyş savunan Necmettin Erbakan'a selam olsun. Bütün Ankara'ya selam olsun.

"EN BÜYÜK DEVRİMİMİZ ÖZGÜVENDİR"

AK Parti davası için Ankara'da davamıza hizmet etmiş olan herkese selam olsun. Bizim en büyük yaptığımız devrim özgüven devrimidir.

Gezi olaylarıyla birlite büyük bir provokasyon başlatıldı. AK parti kadroları özgüven içinde geleceğe yürümeye devam edecektir.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Çözüm süreci için kararlı adımlar attık. Bakanlar Kurulu kararı çıkardık. Kamu düzeni ve çözüm süreci birbirinin alternatifi değildir. Aziz milletimize söz veriyoruz ki kamu düzenini kim tahrip etmek isterse, onun karşısında çelik bir iradeyle duracağız. Aynı şekilde çözüm süreci yönünde kim adım atarsa onunla birlikte tam bir merhamet ve rahmet yolunda yürümeye devam edeceğiz. Kamu düzenini teminat altına almak için gerekli adımları attık. Terör ve şiddetle katledilmiş vatandaşların hesabını sormaya devam edeceğiz.

Alevi-Sunni ihtilafı çıkarmak isteyenlere karşı da büyük gayret safrettik. Mezhep ve Etnik ayrım yapmaya çalışanlara karşı omuz omuza duracağız. Darbe ve vesayete izin vermeyeceğiz.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDEKİ KAVGA

CHP'nin zihniyet köklerinde darbe anlayışı var. Şişli Belediyesi'nde birbirlerine darbe yapmaya çalıştılar. Şişli'de haftalardır süren kavgaya Kılıçdaroğlu müdahale edebiliyor mı? Bu millet Kılıçdaroğlu'na değil 4 yıl, 4 dakika bile iktidar yüzü göstermez. Kılıçdaroğlu, ne tür ittifak yaptıysanız 30 Mart'ta çıkın açıklayın.

"KOLUNU KOPARIRIZ"

17-25 Aralık operasyonların arkasında yolsuzluklara karşı bir mücadele anlayışından çok milli iradeyle iktidara gelmiş bir hükümeti devirme çabası vardır. Daha yürüyen bir soruşturma olduğu iddia edilen bir soruşturmada, iddianamede 'dönemin başbakanı' diyerek, iktidarda milli iradeyle bulunmuş bir başbakana dönük gerçekleştirilen bir komplo yolsuzluklara mücadele olarak adlandırılabilir mi? İşte buradan haykırarak söylüyoruz, onların 'dönemin başbakanı' dediği sayın Başbakanımız bugün gerçek cumhurbaşkanlığı makamındadır. Onların dönemin başbakanı diye adlandırmaya çalıştıkları Erdoğan bugün halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olma onurunu kendisine de AK Partiye de milletimize de yaşatmıştır.

Kim şu veya bu gerekçeyle milli hazinemize, kaynaklarımıza yolsuzluk niyetiyle yaklaşırsa, kim herhangi bir şekilde harama bulaşırsa, kardeşimiz de olsa onun kolunu koparmaya kararlıyız. Ama yolsuzluk iddiaları üzerinden yalan yanlış ithamlarla, birtakım komplolarla milli iradeye karşı kim harekete geçerse onu da durdurmaya aynı şekilde kararlıyız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Melih Gökçek Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (56)

BurakMobil-IOS:

Agzina saglik basbakanim

14
15
yanıtYanıtla
Nefret:

Sen baskalarina camur atmadan kendi rezaletlerinize bak. Yolsuzluk, hirsizlik, baski, diktatörlük. . . daha sayayimmi? Sen bir kuklasin yüzsüz adam, konusma. CHP kendi sorununu sana sormadan halleder. Ne kiskirtici ne lanet insanlarsiniz siz.

15
13
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BU ADAM DA BAŞBAKAN OLDUYSA HERKES HERŞEY OLUR. GÖBEĞİMİZ ÇATLIYOR DOKTORA YAPMAK İÇİN ADAM MALEZYADA KIYTIRIK YERLERDE PROF OLMUŞ MİLLETTE BİŞEY SANIYOR. İKİ KELİME BİRARAYA GETİREMİYOR.

15
13
yanıtYanıtla
haydero yeni:

bu camurda kendisini basbakan zan ediyor

12
13
yanıtYanıtla
çoban:

Bu kadar hızlı Türkiyenin değişen yüzünü göremeyen geri kalmış cahiller, vatanını sevmeyen kesim, malesef sizlerin doğruyu görecek ve yorum yazacak kadar beyniniz gelişmemiş, sizlerde kendinize göre kafanızın bastığı kadar haklısınız.

13
12
yanıtYanıtla
metehanmobilWeb@haberler.com:

Kılıçdaroğlunun tırnağı etmezsiniz

11
13
yanıtYanıtla
Kılıçtaroğlu dürüst adam:

Kılıçtaroğlu sözüne güvenilir lider. . Millet millet deyip milleti satmaz. . . Ona güvenirim.

14
9
yanıtYanıtla
melihmobilWeb@haberler.com:

C.başkanı,başbakan belediye başkanı muhalefete muhalefet oluyor.ne büyüksün chp hiç biri seni durdurmaya yetmiyor.

12
11
yanıtYanıtla
einstein:

bir grup koyun. . az çalın doyun. . . anca ülkeyi soyun. . . ama eğmeyeceğiz boyun. . . bur da bitmez bu oyun. . .

19
4
yanıtYanıtla
BINAL:

Evet kukla basbakanciktan ruhu olmayip sade bedeni olanlara hitab

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title