Haberler

Başbakan'ın Başdanışmanı Mahçupyan: Metiner Tedbirini Alsın

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı Etyen Mahçupyan, AK Parti milletvekili Mehmet Metiner için "tedbirini alsın derim" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Etyen Mahçupyan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in "makamına göre konuş" şeklindeki çıkışına cevap verdi. Mahçupyan, "Belki de yeni Türkiye'de insanlar makama göre doğruları eğip bükmek istemeyebilirler. Metiner tedbirini alsın derim…" dedi.

METİNER, "TAMAMEN PALAVRA" DEMİŞTİ

Davutoğlu'nun danışmanı Etyen Mahçupyan, CNN Türk'te katıldığı bir programda, "Yolsuzluklara insanların büyük çoğunluğu ve AKP seçmeninin en az yarısı inandığını" söylemişti. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de, Yeni Şafak'ta 27 Kasım'da yayımlanan yazısında "Ak Saray üzerinden yolsuzluk iddialarının gündeme taşınmak istendiği bir dönemde 17-25 Aralık sürecindeki yolsuzluk iddialarının tamamen palavra olmadığını söylemek hangi akla hizmettir. Var mı deliliniz?" şeklinde cevap vermişti.

'MAKAMINA GÖRE KONUŞ'

Metiner, "Hepimizin bulunduğu konumlar zaman zaman farklılaşabilir. Herkes/hepimiz bulunduğumuz makama göre konuşmak mecburiyetindeyiz… 'Ben makamın gereklerine göre değil, doğru olduğuna inandığım şeyi söylerim!' rolüyle kişisel prestij kazanma yoluna gitmek, temsil edilen makama da çok büyük bir haksızlık anlamına gelir" diye Mahçupyan'ı uyarmıştı.

"METİNER TEDBİRİNİ ALSIN"

Etyen Mahçupyan'ın bugünkü yazısında Metiner'e cevap verdi. Akşam yazarı, yazısının sonuna şu 'Not'u düştü:

"Mehmet Metiner beni doğru olduğuna inandığım şeyleri söylediğim için kınamış. İşgal ettiğim makama göre konuşmalıymışım.

Belki de yeni Türkiye'de insanlar makama göre doğruları eğip bükmek istemeyebilirler.

Metiner tedbirini alsın derim…"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Etyen Mahçupyan Mehmet Metiner Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

MALIK AKINCI:

Mehmet Metiner kaile alınacak bir kimse değil, muhatap olmaya bile gerek yok.

29
6
yanıtYanıtla
AdaletmobilWeb@haberler.com:

Etyen Hocam helal sana senin gibilerine bu devletin ihtiyacı var

20
5
yanıtYanıtla
anti devşirme:

kendi kavmine faydası olmayan metinerin akp ye de faydası olmaz !

20
3
yanıtYanıtla
FFFFFF:

mahçupyan gibi saygıdeger bırının mehmet metıner gibi ne oldugu belırsız bırını muhattap almaması lazımdı. sayın mahçupyan yınede guzel yapmış. . bırınin kişiliksiz metineri susturması lazımdı. .

19
2
yanıtYanıtla
NİYAZİ:

METİNER DENİLEN ADAMIN TEDAVİYE İHTİYACI VAR, NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMEZ.

19
1
yanıtYanıtla
gariban:

su mahsupyan bir ermeni fatandasi olarak teprik etmek lazim bizim din somurusu yapan mollalardan cok cok doru soyluyor helal olsun adama

18
2
yanıtYanıtla
Cansu KazancıMobil-IOS:

Al birini vur Ötekine

16
2
yanıtYanıtla
Turan:

Aferim mahçupyana bildirsin şu sahtekar metinerin haddini. İşi gücü polemik yalaka

15
2
yanıtYanıtla
alperenMobil-ANDROID:

ilk defa biri anladi secimlerde listeye girbilmek icin sacmaladigini gordu metiner zamaninda kurt partisinden kovulan erdogan a hakaret sonra etek opmek daha cok vukatlari var zaten herkes tanidi

15
1
yanıtYanıtla
KOLIK:

metiner hırsızın tekidir bi ADIYAMANLI olarak utanıyorum malesef. adıyamanda çaldıklarına şahidiz. . . . . . . . . .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title