Haberler

Başbakan Davutoğlu, "Diriliş Ertuğrul" Dizi Setini Ziyaret Etti (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diriliş Ertuğrul" dizi setini ziyareti - Dizi ekibiyle sohbet etti - Set alanını gezdi- Sare Davutoğlu kilim dokudu- Başbakan Davutoğlu, Engin Altan Düzyatan ile birlikte demir dövdü- Başbakan Davutoğlu, yönetmen koltuğuna oturdu- Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, dizide kullanılan dönemin elbiselerini giydi ve dizi ekibi ile fotoğraf çektirdi Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT 1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizi setini ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diriliş Ertuğrul" dizi setini ziyareti - Dizi ekibiyle sohbet etti - Set alanını gezdi- Sare Davutoğlu kilim dokudu- Başbakan Davutoğlu, Engin Altan Düzyatan ile birlikte demir dövdü- Başbakan Davutoğlu, yönetmen koltuğuna oturdu- Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, dizide kullanılan dönemin elbiselerini giydi ve dizi ekibi ile fotoğraf çektirdi Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT 1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizi setini ziyaret etti. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, helikopterle setin bulunduğu Beykoz Riva'ya giden Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu'nu, TRT Genel Müdürü Şenol Göka karşıladı. Daha sonra "Ertuğrul Gazi" karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın da aralarında bulunduğu atlı grup tarafından karşılanan Davutoğlu, çadırların bulunduğu alana gitti. Dizide, Süleyman Şah'ı canlandıran Serdar Gökhan ile Hayme Ana karakterindeki Hülya Darcan'ı, bulundukları otağın önünde selamlayan Davutoğlu, Gökhan'a hitaben, "Geçen gün manevi huzurunuzdaydım" dedi. Daha sonra oyuncularla birlikte dizi setini gezen Davutoğlu, "Haydır Allah, Haktır Allah" diyerek örste demir dövdü. Ziyaretin sonunda Davutoğlu'na yörük kıyafeti giydirildi. Davutoğlu elinde tuttuğu Kayı bayrağı ile oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Davutoğlu'na ziyareti sırasında AK Parti Genel Başkanı Danışmanı ve AK Parti milletvekili adayı Ali Sarıkaya da eşlik etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından dizi setinden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

murat kisa:

Dizi cekim alaninin hemen onunden koy yolu qecmekte ve biz bu yolu aqir tonajli araclarla her yarim saat arayla qidis ve qelis olmak uzere qunboyu kullaniyoruz tum calisan ekibi orda qormemiz mumkun dizi ekip calisanlari canla basla calisarak cok emek veriyolar hepsine ayri tsk.ler cok quzel is cikartiyolar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title