Haberler

Başbakan Davutoğlu: 4 Bakanla İlgili Oyumu Yalçın Akdoğan Kullanacak

Güncelleme:

Londra'da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis'teki Yüce Divan oylamasında vekaletini Yalçın Akdoğan'a verdiğini ve oyunu bu şekilde kullanacağını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Londra'da açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, yasadışı dinlemelerin bir casusluk faaliyeti olduğunu söylerken, Meclis'teki yüce divan oylamasında da vekaletini Yalçın Akdoğan'a verdiğini söyledi.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

"BUNUN ADI CASUSLUKTUR"

Davutoğlu, "Yasadışı dinlemeler casusluk faaliyetidir, suçtur. Süreç kararlılıkla sürdürülecek." dedi.

"OYUMU YALÇIN AKDOĞAN KULLANACAK"

Başbakan Davutoğlu, Meclis'teki Yüce Divan oylamasında kendisinin oyunu vekalet verdiği Başbakan Yardımcısı Akdoğan'ın kullanacağını belirterek, "Soruşturma Komisyonunun oluşturulması sürecinde de AK Parti olarak biz çok açık bir tavır sergiledik, bu komisyon oluşmasına öncülük eden AK Parti'dir, bu komisyonun çalışması sırasında herhangi bir müdahale söz konusu olmamıştır. Hiçbir komisyon üyesiyle ben konuşmamaya özen gösterdim. Komisyon hukuki değerlendirme içinde kendi değerlendirmesini yaptı, bir sonuca ulaştı. Şimdi Genel Kurul'da oylanacak, Genel Kurul'da da bu yasal çerçeve içinde ihsas-ı rey yapmadan da en doğru sonuca ulaşılacağı kanaatindeyim"

"HRANT BİZİM BİR AYDINIMIZDIR"

Hrant Dink ömrü boyunca Türk-Ermeni dostluğu için çalışmıştır. Bizim mesajımız da insani ve ahlakidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, başbakanlığı döneminde de yayınladığı mesaj da bu yöndeydi. Biz elimizden gelen çabayı gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Ama bunlar tek taraflı atılacak adımlar değil. Hrant Dink bizim bir aydınımızdır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yalçın Akdoğan Ak Parti Londra Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

bırakın bu işleri:

şu akp nin içinde bir tane helal süt emmiş müslüman yokmuş demekki hepiniz kuklasınız tek derdiniz para para para. .

17
2
yanıtYanıtla
alicanMobil-ANDROID:

küçuk enişte seni boşuna kukla yapmamışlar

14
1
yanıtYanıtla
ays:

len adamlari yücedivana gönderiyorlar ozaman mhp lilerde yüce divana verilsin onlarin zamaninda da devletin kasalari bosaltildi onca insanin birikimleritelefoldu kivirtgan ogluda ssk yi batirdi onuda gönderin yüce divana. ozama diyelimbravo ama bunlar sucdegil tabiki bu cikarcikesimlerin gözünde önce kendi cöplügünü temizlemek lazim degilmi sonra etrafi bunlarda benim gözümde hirsizin ve sahtekarligin daniskasi. bunlari nede cabuk unuttuk hadi bunlarida gönderin bakalimama olurmu bu beyler süt kadar temizler. esasen sahtekarligin ve hirsizligin daniskasini bunlar yapmadimi uyanin be uyudugunuz yetti artik kalkin

1
12
yanıtYanıtla
DÜRÜSTLÜK GEREK:

Komisyon kurulmasını siz istediyseniz komisyondaki üyelerin çoğunluğunu niye muhalefetten oluşturmadınız. Komisyon çoğunluğunu ele geçir, sonra komisynu biz istedik de. Buna ancak dangalaklar inanır.

12
1
yanıtYanıtla
sinanmobilWeb@haberler.com:

Komisyonu ne için kurduğunuz belli oluyor.şark kurnazlığı ama biz de şarktanız lo.

11
1
yanıtYanıtla
xxxx:

senin hertarafin FLAS olsa ne yazar, cirkin sey. . . . icinde pislik yüzüne vuruyor

9
3
yanıtYanıtla
Evlad-ı OsmaniyemobilWeb@haberler.com:

Sen varya Davutoglu utanmadan Peygamber Efendimize küfür eden birkac kendini bilmez icin Fransada 1 dakikalik saygi duruşunda bulunduktan sonra Mahserde Peygamber Efendimiz s.a.v nasil Şefaat dileneceksin ne yüzle.Müslümanim deyip her halti yediniz.Utanmadan oraya benim basbakanim olarak beni temsilende gittin kimden izin aldin sen orda bir Müslüman halki temsil ediyorsun.Tamam teröre lanet olsun ama dinimize saygisizliga aşagilamaya da yüzbinlerce lanet olsun.Yaziklar olsun diyorum sadece.Ama su varki orada layik oldugun ilgi ve itibarida gösterdiler sana.Kendini ve ecdadin bir mektupla Fransayi dize getirdigi bir Milletin evlatlarini küçük düsürdün.O koltuga layik degilsin.yaziklar olsun

10
0
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

biz ülke olarak o kutu kutu paralara kizmadik bizde bal tutanin parmagini yalamasi normal kabul edilir ha bunlar parmak yalamamis kepcelemiş balı ama olsun gene kizmadik ama hayiflandik lan vay be dedik bize de düşse şöyle hamuduyla götürsek akp Türk milletidir Türk milleti akp hadi ben çok kızdım diyen varmi itiraf edin ey millet hayiflandik işte bize düşmezmi lan bir kutusu diye muhalefet milleti bilmiyor komik siyaset yapıyor lan bizde çalmak kötü bişi degil aksine toplum nezdinde saygı görür bu kişiler

4
0
yanıtYanıtla
zafer cruzeMobil-ANDROID:

yasasin TURKIYE ne mutlu akpartili kardeslerime yaziklar olsun iftiraci kiskanc fitnecilere

0
1
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

sayın vezirim londradan dönebilirsin artık tehlike geçti bertaraf etti sayın padişahım şimdilik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title