Haberler

Başbakan Danışmanı Olan Mahçupyan'dan İlk Açıklama

Güncelleme:

Akşam gazetesi yazarı ve Âkil İnsanlar Heyeti üyesi Etyen Mahçupyan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı olacağı yönündeki haberler hakkında, "Yaptığımız görüşme benim açımdan genel olarak çok olumluydu. Benim için reddedilmesi mümkün olmayan, elimden ne gelirse yapabileceğim bir teklifti" dedi.

Gazeteci, yazar Etyen Mahçupyan, Başbakan Davutoğlu'nun başdanışmanı olduğu yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Sabah gazetesinden İsa Tatlıcan'ın ulaştığı Mahçupyan, "Herhangi spesifik bir konuda danışmanlık yapacağım konuşulmadı" dedi.

"BENİM İÇİN REDDEDİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN, ELİMDEN NE GELİRSE YAPABİLECEĞİM BİR TEKLİFTİ"

Mahçupyan şunları söyledi:

"Sayın Başbakan ile geçtiğimiz hafta akil adamlar toplantısında görüştük ve kendisinden böyle bir teklif geldi. Haberlerde yeraldığı gibi herhangi spesifik bir konuda danışmanlık yapacağım konuşulmadı. Ermeni meselesi konusu hiç geçmedi. Kategorik olarak herhangi bir konu üzerinde durmadık. Bugün çok önemsiz görünen bir sorun yarın memleket meselesi haline gelebilir.

Yaptığımız görüşme benim açımdan genel olarak çok olumluydu. Benim için reddedilmesi mümkün olmayan, elimden ne gelirse yapabileceğim bir teklifti. Sayın Başbakan ile çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Şartları ve yapacağımız görevin içeriğini hiç konuşma ihtiyacı duymadık."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Etyen Mahçupyan Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Hasan:

Ethen Mahçupyan bu ülkeye hangi katkıyı yaptıda oralara getirildi. Allah sonumuzu hayr etsin

19
6
yanıtYanıtla
zahir:

Inanin AKP den nefret ettigim kadar hic bir seyden nefret etmiyorum. Yalanci ve kandirakci aslinda hicde dindar olmayan paraya ve guce tapan bir partidir AKP

22
2
yanıtYanıtla
İSABET OLMUŞ:

BU ÜLKENİN MAHCUPYAN GİBİ DEMOKRAT NAMUSLU GAZETECİLERE İHTİYAÇ VAR. BAŞBAKANI KUTLARIM. İSABETLİ BİR KARAR. MAHCUPYAN A BAŞARILAR DİLERİM

4
17
yanıtYanıtla
ey ermeni vatandası:

zaman dan ayrılmak için ne pazarlıklar yapıldıgını bi anlatta millet ne mal oldugunu bilsin

18
1
yanıtYanıtla
yeniceli:

etyen mahcupyana mahcup olmamak , olay buymuş melmeket ne hale geldi .

17
2
yanıtYanıtla
Yüksel:

Tam bir vatan haini ermeni soykırımını az desteklemedi bu zat . Akp ye yakışmış açıkcası

17
1
yanıtYanıtla
Cifteler:

Bu Marjinal AKP adim adim BOP projesini uyguluyor uzmanlara göre. . . AKP zaten TC Devletini yedi bitirdi. . . ne kaldi ki? Bu AKP de Ermeniler, Araplar, Kürtler, Gurculer vb var sadece Türkler yok. . . tayyib efendi demedi mi ben Türkleri ve Türk milliyetçilinin ayaklar altina aldim diye. . . . AKP insani memnun . . . . bizde ne yapalim. . . bakıyoruz okuzun trene baktigi gibi. . . . elden ne gelir? AKP zaten bir Arap devleti kurdu gibi. . . . bir Ermeni devleti olursa hiç tuhaf bakmam. . . . AKP koyunlar memnun mu? Evet se sorun yok. . . . . yola devam. . . LOL

12
2
yanıtYanıtla
erbay:

ayni osmanlinin sonu ibi gelisiyor, allah sonumuzu hayir etsin, hepsi ermeni hepsi hirant dink olanlarin gozu aydin, buyrun cenaze namazina.

11
3
yanıtYanıtla
tecessus:

İyi bir insan . . .

3
11
yanıtYanıtla
MURAT:

arkadaş bunlar be yapmaya çalışıyo nimet üstüne yemin olsun anlamıyorum ermeni la adam ermeni EYYYYYYYYYYYYY adam ERMENİ looooooooooğğğ.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title