Haberler

Başbakan'dan Petek Dinçöz'e Yanıt Geldi

Güncelleme:

Önceki gün katıldığı televizyon programında gözyaşları içinde Başbakan'a ve eşine seslenen Petek Dinçöz'ün yardım çağrısı karşılık buldu.

Katıldığı televizyon programında canlı yayında gözyaşları içinde Başbakan'a ve eşine seslenen Petek Dinçöz’ün yardım çağrısı karşılık buldu. Dinçöz, twitter hesabından “Dün katıldığım TV programı sonrası sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim.”  açıklamasını yaptı.

HEM BAŞBAKAN'A HEM DE EMİNE ERDOĞAN'A SESLENDİ

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylesem Olmaz’ adlı programa katılan Petek Dinçöz canlı yayında Başbakan Erdoğan’dan yardım istedi. Eski kocası Can Tanrıyar’ın kendisini dövdüğünü söyleyen Petek Dinçöz, Tanrıyar ile birlikteyken yaşadıklarını anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Dinçöz, ‘Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum. Yardım edin. Başbakan’ımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum’ dedi.

"CAN TANRIYAR'DAN KURTULAMIYORUM" ÇAĞRISINA BAŞBAKAN'DAN YANIT

Eski eşi Can Tanrıyar’ın kendisine şiddet uyguladığını ve işlerini engellediğini öne sürerek “Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum, bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum” diyen Dinçöz, Twitter’ına Başbakan’ın kendisine kayıtsız kalmadığını yazdı.

DİNÇÖZ'ÜN TWEET'İ

Şarkıcı, şu tweet’i attı: “Dün katıldığım TV programı sonrası sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim.”   

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Can Tanrıyar Petek Dinçöz Beyaz TV Twitter Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (109)

Helal olsungercekburcu@hotmail.com:

Sayin basbakan, helal olsun size. Sizin neden basarili oldugunuz ortada. Esinize, kiziniza ve annenize sayginiz var. Onlara duydugunuz saygidan dolayi baska kadinlarada sayginiz var. Allah sizi basimizdan eksik etmesin. Allah razi olsun sizden. Bu kadina yardimci olun, sevaptir.

40
25
yanıtYanıtla
anılanil_34@hotmail.com:

vahhh vahhh vahhhh! eğer birileri için göz yaşı dökeceksen böyle para pul içinde saltanat sürüp zırlayanlara değilde gerçekten devletin koruması gerekipte koruyamadığı,canlarından olan bir çok kadınımız var ona göz yaşı dök!!!bırakın trübünlere oynamayı...

yanıt0
yanıt0
dsadsarrmy_@hotmail.com:

halk olsa al ananıda git derdi iyi peteke öle dememiş neden acaba güzel bi bayan oldugudanmı acaba :D

16
30
yanıtYanıtla
KRALsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Helal be adam dediğin böyle olur... 5 Yaşındaki çocuğun bile ricasını kırmayıp kilometrecelerce yol gidip çay ikramlarını çevirmeyen adam başbakan olur işte...

32
13
yanıtYanıtla
YASİNyasinnadir_27@hotmail.com:

Adam gibi Adam Recep Tayyip Erdoğan....

yanıt0
yanıt0
HALKIN SÜPER KAHRAMANI TAYYİP MAN )))MKS@KK.:

PETEĞİ BU HALE GETİRENLER PARALEL DEVLETİN İŞİDİR EYYYY CAN TANRIYAR İNİNİZE GİRECEĞİZ İNİNİZE :)))))

36
8
yanıtYanıtla
mehmetserkan56@hotmail.com:

Bu işe tayyip bey el attıysa, Can Tanrıyar ayvayı yemiş demektir.

43
1
yanıtYanıtla
PETEK FANgarip_hozat@hotmail.com:

zalimin zulmu varsa mazlumunda RECEP TAYYİP ERDOĞANI var.......

27
17
yanıtYanıtla
ŞEHOOdarkblue62@hotmail.com:

KENDİSİ ZALİM !!!

yanıt0
yanıt0
MRYMmeryem8625@hotmail.com:

herkesi kucaklayan sağduyulu koca yürekli sahip başbakanımız var RABBİM ONU KORUSUN

26
15
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title