Haberler

Başbakan: AK Parti'nin Oy Oranı Yüzde 51

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaptırdıkları son ankette AK Parti'nin oy oranının yüzde 51 olduğunu açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu iki gün süren Bağdat- Erbil ziyareti sonrası uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Davutoğlu, IŞİD'in Erbil kuşatması, Kürdistan Bölgesel Yönetim sınırları içindeki Türk Özel Kuvvetler'ine dair açıklamalar yaptı.

SON YAPILAN ANKETTE OY ORANI YÜZDE 51

Davutoğlu gazetecilerin, ''Son dönemde anket yaptırdınız mı? Partinizin oy oranı nedir?'' sorusuna ''Gayet iyi durumdayız. Son yapılan ankette oyumuz yüzde 50.7 yüzde 51 gibi çıkıyor.'' şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Bağdat Erbil Politika Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı?
500

Yorumlar (70)

vergi hırsızları:

seçime kadar inşallah yüzde 10 na düşer

27
5
yanıtYanıtla
kazım çelikmobilWeb@haberler.com:

Malesef alacaginiz oy 35 i gecmez eskidendi onlar. Bendende oy yok size hic bir secimde bu ulke babanizin mali gibi davraniyosunuz.

25
6
yanıtYanıtla
Ali karahanMobil-ANDROID:

Allahın izniyle yüzde 70 olacak kalan yüzde 30 ise zaten geri zekalı onlar duzelmez

3
26
yanıtYanıtla
hirsiz varmobilWeb@haberler.com:

Su adamin tipine bakin ya..Saka gibi

21
6
yanıtYanıtla
FETHİYELİ:

LAKİN ALLAHIN ADALETİ ŞAŞMAZ. . . NASIL GELDİYSENİZ ÖYLE GİDERSİNİZ HIRSIZLAR TOPLULUĞU. . .

23
3
yanıtYanıtla
meeeeemobilWeb@haberler.com:

meeehh meeeehhhh akp uyeleri arasinda yapilmistir kesin

16
7
yanıtYanıtla
S çMobil-ANDROID:

inanırım çünki bu halkın beyni uyuşmuş

17
4
yanıtYanıtla
ahmet:

arkadaşlar yerel seçimler önceside oy oranlarını 51-53-55 gibi rakamlar gösteriyorlardı sonuç 43. bu seçimde anlaşılan 33-35 bandında olur baya bir düşüş yaşanacaktır.

15
5
yanıtYanıtla
SemsurMobil-IOS:

Erdoğan olsa neyse bu uyuza kim oy verir Buda ikinci Kılıçdaroğlu

9
10
yanıtYanıtla
murat kaba 66Mobil-ANDROID:

Oy oranını bilmem ama kesin bildigim tek sey ben artık size oy vermiycem verdiklerimde haram olsun.

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title