Haberler

Başakşehir, Rize'ye Acımadı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir'e evinde 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının açılış maçında İstanbul Başakşehir, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

GOLLER MOSSORO VE SEMİH'TEN

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Deniz Çoban'ın yönettiği mücadelede Çaykur Rizespor, İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenildi. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Mossoro ve Semih'ten geldi.

BAŞAKŞEHİR MAÇA GOLLE BAŞLADI

İstanbul Başakşehir maça adeta 1-0 önde başladı. Orta alanda topla buluşan Semih Şentürk sağ kanatta koşu yapan Edin Visca'ya uzun bir pas gönderdi. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Edin Visca, altıpas önündeki Marcio Mossoro'ya yerden bir pas verdi. Mossoro topla buluşur buluşmaz sağ ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve maçın 2. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarısı 1-0'lık İstanbul Başakşehir üstünlüğüyle geçen karşılaşmada konuk ekip ikinci yarıya da golle başladı ve 50. dakikada fark ikiye çıktı. Defanstan gelen uzun topa hareketlenen tecrübeli golcü Semih Şentürk, rakibinin hatası sonrası ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluştu. Semih Şentürk'ün şutunda top, kalecinin kapattığı köşeden ağlarla buluştu ve İstanbul Başakşehir farkı ikiye çıkarttı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve 3 puanı alan taraf 2-0'lık skorla İstanbul Başakşehir oldu.

İstanbul Başakşehir bu galibiyetle puanını 14'e yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 10 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor 11. haftada Kasımpaşa deplasmanına gidecek, İstanbul Başakşehir ise Eskişehirspor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Başakşehir İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

erzurumlu:

rize düşsede tayyip babaları çıkarır kasımpaşa gibi. . .

3
2
yanıtYanıtla
leventmobilWeb@haberler.com:

Arkadaş hava durumuna bakiyorum hükümete eleştiri spor haberlerine bakiyorum hükümete eleştiri dalga mi geçiyor bu millet :D

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title