Haberler

Bank Asya'nın Sermayesi Artırılıyor

Güncelleme:

Bank Asya'nın sermayesi yüzde 25 artırılarak 1 milyar 125 milyon liraya çıkarılıyor.

Geçtiğimiz hafta toplam 281 şubesinden 80 tanesini kapatma kararı alan Bank Asya şimdi de sermaye artırımı ile finansal yapısını düzeltme atağına kalktı. Bank Asya'nın sermayesi yüzde 25 artışla 1 milyar 125 milyon liraya çıkarılıyor.

KARAR, OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULDA ALINDI

Bank Asya'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, bankanın sermaye artırım kararının 22 Kasım Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulunda alındığı belirtildi.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Bank Asya açıklamasında, "Bankalarca kredilerin ve diğer alacakların niteliklerinin belirlenmesi ve bunlar için ayrılacak karşılıklara ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 14/2 maddesine istinaden, Türk Ticaret Kanunu hükümleri saklı kalmak kaydıyla, ayrılan karşılıkların katılma hesapları payına düşen kısmının tamamına kadarının gider hesaplarına yansıtılması ve bu konuda yönetim kuruluna yetki verilmesi hususu oy çokluğu ile kabul edilmiştir" denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (91)

hakkımobilWeb@haberler.com:

Hırsızlara inat millet malını mülkünü satıp yatırıyor

36
16
yanıtYanıtla
adil:

yalan söylüyorsun, ciammat fedaileri diğer bankalardan faizle kredi çekip yatırıyorlar. . . sözde islami ciammat faize de fetva verdi,

yanıt1
yanıt7
reis:

bir hırsız tutturmuş gidiyorsunuz(aklınız sıra), soru çalmak, milletin hakkını yemek, kurban paralarını okyanus ötesine aşırmak, (daha yüzlerce örnek) hırsızlık değilmi, sizin literatürde. . . yoksa onllara bir takıyye buldunuzmu. .

yanıt0
yanıt0
sakaryamobilWeb@haberler.com:

Birileri bitirmeye mi çalışıyordu Rabbim müsade etmezse hiç bir şey yapamazlar

34
16
yanıtYanıtla
KartalMobil-IOS:

Vatan hayini yazan şerefsizler merak etmeyin bu banka batmayacak hırsızların hepsi batacak yakında görecez

21
21
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

hırsız,vatan haini akplikere inat,helal olsun bank asya

26
13
yanıtYanıtla
deriman:

Bu bankaya laf atanlar faizle iş yapıyor diyenler boşuna çenenizi yormayın;Banka size parasını veriyor tabikide kar payı alacak bu bankanın giderleri yokmu ???Nasıl karşılanacak bu kadar gider. Ayrıca elin yahudidi ingilizi faiz adında paraları topluyor nerelere yatırım yapıyor herkez görüyor, tek dertleri islam dinini bitirmek. Bu bankaya laf atan şahıslar elinde tesbihle evde oturmakla müslümanlık olmuyor elin gavuru nasıl çalışıyor görüyorsunuz. Bu banka Halkın bankası kolay kolay batmaz , Ayrıca ileri gelen alimler kar payı için neler söyledi bi araştırın. Hayatında kitap okumayan koyunlar gelir buraya yorum yazarsa bu banka onlara kalsa israilin dir, tabiki anca lafta kanıtla kardeşim diyoruz kem küm

27
12
yanıtYanıtla
gençoğlu:

asıl vatan hainliği, pensilvanyadan emir yağdırıp burda bu hainlikleri uygulayan beyinsiz robotlardır. . . kaybolun papasever diyaloğ müsveddeleri

10
29
yanıtYanıtla
sıradışı:

eyy dialogçu ve hoşgörücüler(din düşmanlarıyla), bu islamiyet hiç bir zaman dialog ve hoşgörüyle yükselmedi ve yayılmadı, bilhakis(bakınız osmanlı imp), dimdik kurana ve sünnete sımsıkı sarılmakla yayıldı, bırakın ucuz takıyye numaralarını, elin islam düşmanlarıyla, haçlılarıyla, peygamberimizi kabul etmeyen 3 ilah vardır diyen sapık papazlarıyla ne diyaloğu yapıyorsunuz, onları hangi hakla hoşgörüyorsun(tamamen şirktir), onlarla insani olarak tabiiki görüşülür, ama asla dialoğa girilmez, papazların eli asla öpülmez(bu islam dinine hakarettir), hele hele islamdışı hareketlerine hoşgörü ile asla bakılamaz. . zaten hareket noktanız yanlış. . . c. Allah ıslah eylesin. .

20
17
yanıtYanıtla
Laz AhmetmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar zorlamayla peynir gemisi yürümez bu iş bitmiştir ifşa oldunuz oyun bitti

16
21
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title