Haberler

Balkanlar'dan Türkiye'ye Kar Geliyor

Güncelleme:

Türkiye, bu gece Balkanlar'dan gelen soğuk havanın etkisine giriyor. Ülkede 2 gün etkili olacak soğuk hava dalgası, sıcaklıkları 5-7 derece düşürecek.

Türkiye, Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ile bu geceden itibaren 2 gece boyunca soğuğa teslim olacak. Sıcaklık 5-7 arasında düşecek.

10 İLDE KAR VAR

Bu gece ile yarın öğle saatleri arasında Bolu, Bursa, Kütahya, Ankara boyunca hafif kar yağışı bekleniyor; sıcaklıklar bu kentlerde sıfır dereceye inecek.

Kar yağışı en fazla doğu bölgeleri, Gümüşhane, Rize ve Artvin yaylaları ile Erzurum arasında etkili olacak.

Sivas, Nevşehir boyunca da yarın hafif kar beleniyor. Ege ve Akdeniz bölgelerinde de hava çok soğuyacak.

İSTANBUL'DA SULU KAR VAR

İstanbul'un yükseklerine bu gece hafif sulu kar yağabilir, yarın ise kent güneşli ve soğuk olacak. Salı'dan itibaren ise sıcaklıklar artmaya başlıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

reisMobil-ANDROID:

insallah kar yagar istanbuluma.

29
1
yanıtYanıtla
arabeskçi:

inşalah kar yağar kayarız

23
2
yanıtYanıtla
ne balkanmisMobil-ANDROID:

bu balkanlarin isi gucu yok mu hep bize soguk hava gonderiyi

13
5
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

İnşaallah niğdeye bu sene olsun biraz kar yağar soğuk memleketinde kar ı özledik birader

7
2
yanıtYanıtla
cbrl:

allahım bigun olsun istanbula guzel bi kar yagsın

8
1
yanıtYanıtla
AdaMobil-IOS:

Ankara kar bekliyor bende prensesımde bekliyoruz

4
4
yanıtYanıtla
yolcu:

Karı bekliyoruz

3
3
yanıtYanıtla
kayakçıMobil-ANDROID:

kar yağsada mikroplar temizlense yani gerçek mikroplar

0
1
yanıtYanıtla
SercanmobilWeb@haberler.com:

turkler kürtlere teslim olacak.

0
1
yanıtYanıtla
BERGAMALI:

Sercan mısın nesin, sen de kına yak. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title