Haberler

Balıkesir'de Ava Giden Memur Ölü Bulundu

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Hudut ve Sahiller Merkezi'nde çalışan bir memur avda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, av merakı olan 49 yaşındaki Vedat Kıran, ava çıktığını ve öğlen saatinde geri döneceğini söyleyerek evden ayrıldı. Eşi hemşire Rahmiye Kıran, eşinin öğle saatini geçmesine rağmen eve geri dönmemesi üzerine telefonla kendisine ulaşmak istedi. Uzun süre araması sonuçsuz kalınca durumu jandarmaya haber verdi. Ardından ise arama çalışmaları başlatıldı. Telefon sinyali ile yer tespiti yapıldı.

Akşam saatlerine kadar süren çalışmaya arama kurtarma ekipleri katıldı. Vedat Kıran, sırtüstü bir şekilde zeytinlik alanda cansız olarak bedeni bulundu. İlk incelemelerde herhangi bir darp izine rastlanmayan Kıran'ın kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi. Kesin ölü nedeninin belirlenmesi için savcılık incelemesinden sonra ceset bu sabah Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 hafta önce eşi ile birlikte Gömeç'e Tekirdağ'dan atanan Kıran'ın ölümü Gömeç'te üzüntüye neden olurken, Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde yarın toprağa verileceği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Gömeç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title