Haberler

Bakanlıklar'da Yapılan Atamalar

Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Kalkınma Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu bünyelerinde yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Kalkınma Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu bünyelerinde yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Adalet Bakanlığı Bakanlık Yüksek Müşavirliğine, İstanbul Medipol Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Halit Eyüp Özdemir, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına, Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Cafer Ergen, Kanunlar Genel Müdürlüğüne, Bakanlık İç Denetçisi Yaşar Şimşek, Personel Genel Müdürlüğüne, Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Kerkez atandı.

Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ömer Serdar Atabey,

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Tuba Nur Sönmez ve Celal Tüter getirildi.

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdurrahman Korucu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığına Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlker Haktan Kaçmaz atanırken, yine diğer Hukuk Müşavirliğine Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Mustafa Çöğgün, Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'na Hukuk Müşaviri Ömer TORAMAN atandı. İçişleri Bakanlığı, Bakanlık Müşaviri Ömür Yücel görevinden alınırken yerine ise Fatih Dursun getirildi.

Kalkınma Bakanlığı'nda ise Bakanlık Müşavirliğine Süleyman PEKTAŞ atanırken, açık bulunan Kalkınma Bankası A.Ş. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Buçukoğlu atandı.

İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere İrfan Çevik atandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kalkınma Bankası İçişleri Bakanlığı Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title