Haberler

Bakanı Yıldız: IŞİD'den Petrol Almıyoruz

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "IŞİD'den Irak'tan, El-Nusra cephesi Suriye'den petrol aldığımızı iddiaları doğru değil" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye bölgesinde güçlenmeye çalışırken, 2023 yılı hedeflerini ortaya koymuşken, bizim IŞİD'den Irak'tan, El-Nusra cephesi Suriye'den petrol aldığımızı iddia edenler oldu. Bu iddia tamamen asılsız, hatta yalandır, bir iftiradır. Türkiye'nin itibarsızlaştırılmasıyla alakalı bir çıkıştır" dedi.

Bakan Taner Yıldız, Müstakil Sanayieci ve İşadamları Derneği Kayseri Şubesi'nin (MÜSİAD) Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Yıldız, burada yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'de büyük bir katliam başlattığını belirterek, "Gazze'de insanlık, bütün değerleriyle beraber sınavını kaybetti. İsrail halkının tek tek hepsinin, yöneticileri gibi düşünmediklerini biliyoruz. İsrail halkına sormak istiyorum, Filistinlilerin, Alaska'daki yaralı bir fok kadar değeri yok mu?" dedi.

İSRAİL İLE İLGİLİ ELEŞTİRİLER

Hiç kimsenin AK Parti hükümetleri ve Başbakan'ın, İsrail'le ilgili söylediği sözleri çok görmemesi gerektiğini kaydeden Yıldız, "Bütün dünya, İsrail'in katliamlarına göz yumup sessiz kalırken, bir tek sayın Başbakanımız, sesini çıkarıp gerekeni söylüyor. O nedenle bizim sözlerimiz çok görülmesin. Bulunduğumuz makamlar gelip geçicidir. Bizler her zaman doğruları söyleyeceğiz. Bizler, doğruları söylediğimiz kadar ahirette hesabımızı vereceğiz" diye konuştu.

"IŞİD'DEN PETROL ALMIYORUZ"

Bir takım çevrelerin son günlerde yine Türkiye'nin IŞİD'in kontrolünde olan bölgelerden petrol aldığına dair iddiaların gündeme getirildiğini anımsatan Yıldız, şunları söyledi:

"Türkiye bölgesinde güçlenmeye çalışırken, 2023 yılı hedeflerini ortaya koymuşken, bizim IŞİD'den Irak'tan, El-Nusra cephesi Suriye'den petrol aldığımızı iddia edenler oldu. Bu iddia tatmemen asılsız, hatta yalandır, bir iftiradır. Türkiye'nin itibarsızlaştırılmasıyla alakalı bir çıkıştır. Bunlara kesinlikle tevessül etmeyeceğimizi, Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak kesinlikle herkes bilir. Bununla alakalı bizim terör örgütünün içerisindeymiyçesine bir propaganda yapılmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız El Nusra Suriye Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (8)

ipek:

Zaten doğru bile olsa siyaset icabı söyleyemezsin

9
1
yanıtYanıtla
YENI DÜNYA:

sayın bakan ışıdle ılışkılerınız devam etseeger kürtler ışıd karşısında yenılırse türkıye bır devlet kalmaz yıne amerıka avrupa kürdlere yardım eder ama türklere yardım edecek ne devletler ne halklar var dünya yüzde 99 türklere düşmandır yanlızca elınızde kürdler kalmış onıda sızler yanı hükümetınız polıtıkanız düşman edıyor suryedekı cete guruplarınız başta el nüsra ve dıyerlerı yavaş yavaş ışıde teslım edıyorlar ışıd en gec bır ay sonra sınırdaşınız olıyor saygılarımla duyurılır

4
3
yanıtYanıtla
Tc:

Dıjwar senin gibi pkklılarda bizim dostumuz olamaz

4
1
yanıtYanıtla
murat:

eminiz öyledir....siz ne derseniz dogrudur... kedi dir. kedi...

1
1
yanıtYanıtla
vatansever80:

VALLAHİ sizin sadece ALLAH birdir dediginize inanıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
bitlis:

sayın bakan artık hiç kimse sende bişey inanmıyor

0
1
yanıtYanıtla
ANKARALI:

lafa bak seviyeni bukadar düsürme

0
1
yanıtYanıtla
celal oğurlu:

silah ver besle tüm ihtiyaçlarını karşıla birde utanmadan onların ismini getirerek petrol almıyoruz yok ben alıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title