Haberler

Bakan Davutoğlu: Gerekirse Gazze'ye Hava Köprüsü Kuracağız

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Gazze'ye yönelik yardım çabalarının yoğun biçimde devam ettiğini belirterek, gerekli olması durumunda Gazze'ye bir "hava köprüsü" kurulacağını söyledi.

"ELİMİZDEKİ BÜTÜN İMKANLARLA ÇALIŞACAĞIZ"

Davutoğlu, Türkiye'nin Gazze'ye yönelik yardım çabalarına da dikkat çektiği açıklamaları sırasında Gazze'ye yardım götürmek üzere yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi. Davutoğlu şöyle devam etti: "Biraz önce Başbakanımız ile birlikte istişare ettik. Gerekirse İstanbul'dan bölgeye bir hava köprüsü kurarak dahi elimizdeki deki bütün imkanlarımızla da bu acının dinmesine çalışacağız" dedi.

DAVUTOĞLU'NDAN BARIŞ VURGUSU

Davutoğlu Gazze krizi konusundaki hedefleri şöyle sıraladı: "Öncelikle ateşkesin uzatılması, sonraki hedefin ise insani durumun değiştirilmesi için insani yardımların Gazze'ye ulaşımı daha sonra ise sürdürülebilir bir ateşkes sağlanması ve tabii nihayet hedef olarak hepimizin hedefi Gazze'deki Filistin halkının onurunu koruyacak bir barışın tesis edilmesidir."

"ATEŞKESİN UZALTILMASI ÖNEMLİ BİR GELİŞME"

Bakan Davutoğlu, BM Genel Sekreteri ile görüştüğünü belirterek "Sayın Ban Ki-moon ile bir kez daha görüştüm. Ban Ki-Moon da BM Genel Sekreteri olarak, bugün Filistin saatiyle ikide başlayan ateşkesin, 24 saat süreceği konusunu teyit ettiler ve bu konuda destek vereceklerini ifade ettiler. Bu bizim için önemli bir gelişme; çünkü yarın Filistinli kardeşlerimiz bayramı kutlayacaklar."

Kaynak: ANKA / Dünya

Ahmet Davutoğlu Ban Ki Moon Türkiye Gazze Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

metin:

laf var ama icraat yok boş teneke ğibi takırdıyorlar

28
1
yanıtYanıtla
KELkkkk@hotmail.com:

METİN, helal sana. İşin özeti bu.

yanıt0
yanıt0
AKLINYOLU1:

Sayın bakan, gerekirse hava köprüsü yaparız diyorsun ,gerçekten söylediğine inanıyormusun.?

18
7
yanıtYanıtla
kamil:

bende gayseriye deniz yaptiracam usta..

23
1
yanıtYanıtla
KAAN:

DAVUTOGLU GİBİ BAKANIN OLSUN DÜŞMANA GEREK YOK ALSIN BATAKLIĞA SOKSUN

15
3
yanıtYanıtla
mazlum:

Rehineler ne oldu??????

16
1
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Yalandan kim ölmüş bir şey kuramasak da 10 Ağustosa oy köprüsü kurarız mantığı hayırlı işler.

16
1
yanıtYanıtla
Nihat:

Tamam Gazze sorununda bütün herşeyi yaptınızda bizim ıraktaki rehineler ne oldu şu bayram arifesinde aileri ne yapıyordur birazda ondan haber verin

12
3
yanıtYanıtla
AlperenGençlik:

Birde 15 dakikalık mesafede bulunan kerkük ve musula hava köprüsü oluştursanız. Malum oradaki çocuklarda aç ve susuz ölüyorlar. Müslümanlar için samimi olduğunuza inanalım. Yoksa araplar daha müslüman diye düşünerek mi hep oralara yardım ediyorsunuz. Yardım elbette gitmeli gazzeye ancak azda burnunuzun dibindekileri görseniz diyorum.

13
1
yanıtYanıtla
eskicumalı:

Sen hiç bir nane yiyemezsin.ABD dışişleri bakanı öyle bir bacak attı ki çok derine girdi çıkarsan bile gerisini sen tahmin et.

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title