Haberler

Bakan Çavuşoğlu CHP ve MHP Marjinalleşti

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, CHP ile MHP'nin marjinalleştiğini öne sürerek, Avrupa'da marjinalleşen partilerden şikayet ediyoruz, rahatsızız. Avrupa da rahatsız. Oysa bizde de marjinalleşen partiler var dedi.

Antalya'nın Finike İlçesi'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinasyon Merkezi ve belediyeyi ziyaret eden AB Bakanı Çavuşoğlu, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı MHP'li Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike İlçe Koordinatörü Necati Bahçeci tarafından karşılandı. Bakan Çavuşoğlu'na, ziyaretleri sırasında AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse eşlik etti.

Çavuşoğlu, Finike ilçe merkezinde ayrıca cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim bürosu açılışına katılarak burada konuşma yaptı. Bakan Çavuşoğlu, Erdoğan'ın son 14 yılda ülkeye, millete, dünyadaki mazlumlara ve kardeş ülke topluluklarına çok büyük hizmetler yaptığını söyledi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu şöyle konuştu

CUMHURUN BAŞKANI' OLARAK HİZMET EDECEK

Şükürler olsun bugünlere. Ne kadar güçlü ve istikrarlı bir ülkede yaşadığımızın bilincindeyiz. Büyüyen ülkemizin mimarı kuşkusuz Başbakanımızdır. Yeni Türkiye vizyonuyla, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra müstakbel cumhurbaşkanımız, kaldığı yerden hizmet etmeye devam edecektir. Başbakan olarak değil, cumhurun başkanı olarak hizmet etmeye devam edecektir. Bizler bu kutlu yolculukta, onunla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.

Muhalefeti eleştiren bazılarının hala kendilerini tek partili dönemde zannettiklerini belirten Bakan Çavuşoğlu, şöyle devam etti

Onların tabiriyle 'İstediğimiz adayı dayatırız, istediğimiz adaya da tıpış tıpış oy kullanmak zorundalar. Çünkü biz ne dersek o olur' diyorlar. Biz de diyoruz ki; Allah, millet ne derse o olur. Onlar daha çok partili döneme geçildiğinin farkına varamamış. Tek partili dönemin zihniyetini korumaya devam ediyor ve giderek marjinalleşiyorlar. Bugün Avrupa'da marjinalleşen partilerden şikayet ediyoruz, rahatsızız. Avrupa da rahatsız. Oysa bizde de marjinalleşen partiler var.Çavuşoğlu, CHP'nin marjinalleşen partilerden birisi olduğunu sürekli sokak eylemleri, dövüş ve kargaşadan medet uman, hatta teşvik eden bir parti haline geldiğini iddia ederken şöyle konuştu

Peki milliyetçi geçinen MHP'ye ne oldu Hani milletin muhafazakar milli değerlerini savunuyorduk Şimdi size kim dayattı Adayları da şöyle diyor, '9 tane parti var arkamda'. Bu partilerin kim olduğunu biliyor musunuz İkisini biliyorsunuz CHP ve MHP. Diğerlerini biliyor musunuz Türkiye'de ne kadar aşırı sol, ne kadar aşırı marjinal parti varsa, illegal ve nerdeyse çizgiye yaklaşmış eylemlere destek veren partilerle MHP omuz omza yürüyor. MHP'ye gönül vermiş, onları gerçekten milliyetçi zanneden, onlara oy vermiş vatandaşlarımıza söylüyoruz; Bu gerçekleri görsünler artık. Bunları birileri ele geçirdi, kontrol altına aldı. Böyle bir dayatmanın içinde gidiyorlar.

Konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı yapıldı. Bakan Çavuşoğlu'na, açılış sonrasında Ak Parti Finike İlçe Başkanlığı tarafından keçi derisi üzerine özel bir teknikle Ayet-ül Kürsi suresinin yazılı olduğu tablo hediye edildi. Bakan Çavuşoğlu, ayrıca Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Sarıoğlu birbirlerine plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaan Osman Sarıoğlu Mevlüt Çavuşoğlu Avrupa Birliği Finike Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title