Haberler

Bahçeli Tunceli'de Bastıra Bastıra Söyledi: İsyancılar Teröristtir

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, ziyaret için gittiği Tunceli'de "1938'de baş gösteren meseleler bir isyandır ve bu isyana karışanlar devrin bölücü teröristleridir." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye meydan okuyup "Tunceli bu ülkenin bir parçası ve cesaretin varsa git bu hain, terörist sözlerini Tunceli'de söyle. Haydi git aynılarını söyle." demişti.

Başbakan'ın bu resti üzerine bugün Tunceli'ye gelen MHP lideri Bahçeli, çarpıcı açıklamalarda bulunduğu konuşmasında Dersim isyanından da bahsetti. Bahçeli, üstüne basa basa "Bu isyana karışanlar devrin bölücü teröristleridir." açıklamasında bulundu.

İşte Bahçeli'nin o sözleri:

"Dünyanın neresinde olursa olsun halkının güvenini desteğini almış meşru bir devlet kendisine yönelen tehlikeleri bertaraf etmekle yükümlüdür. Hiçbir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez. Milleti bölmeye çalışanlara izin verilemez.

"DERSİM'DE BAŞ GÖSTERENLER İSYANDIR, BU İSYANA KARIŞANLAR TERÖRİSTTİR"

1937-38'de Tunceli'de baş gösterenler isyandır. Bu isyana karışanlar da devrin bölücü teröristleridir. Teröristin dini, milliyeti, nesebi önemli olmayacaktır. Elinde silahla dağda gezen topraklarımızdan pay kapmak isteyen masum vatandaşlarımıza kasteden hiçbir bedbaht mazlum görülemeyecektir. Bunların özürler dilenerek, hürmet ve hayranlıkla yad ettiğimiz evladı Kerbela'dan addedilmesi hakarettir."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Tunceli Dersim Güncel Haberler

500

Yorumlar (138)

KOBANİ KIZImobilWeb@haberler.com:

mhp hain bir toplumdur mhp vatan haini ve bölücüdür hareketsizlik peşinde koşuyor. mhp tarihin kaydettiği önceki dikta uygulamalarından, korkudan kaynaklanmasıyla ayrılıyor. mhp terörü, kendisi terörize olmuş bir sınıfın, acımasızlık uygulamasıdır mhp, kendi içinde çelişkilerini erteleyerek hızını arttırmış bir iktidarın, iktidarını sallamış olanların hareketsizliğe boğma girişimi oluyor. korkunun hareketsizliği doğurması en çok mhp de var. hain, korkaktan çıkıyor mhp bir iç ihanet oluyor. mhp egemen sınıfın kendi içinde ve birbirine karşı ihanetine dayanıyor. mhp insanların kanın üzerınden siyaset yapan bir toplumdur ve kör zifir karanlıkta yaşıyan küflenmiş bir zihniyetir....

42
41
yanıtYanıtla
Trabzon:

bu ülkenin tek bir askerinin kanını döken herkese cehennem ateşi hak olur inşallah. Ne Mutlu Türküm Diyene.

50
9
yanıtYanıtla
elazığlımobilWeb@haberler.com:

Helal olsun sana inlet tunceliyi sesi harputa gelsin

41
13
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

yav şu ülkücüleri anlamakta zorlanıyorum. orda binlerce polis var. orda slogan atanların hepsi, oraya giden 200 aracı doldurmaz. klavyede havlayanlar hala bu görüntülerle övünüyor. bu görüntülere bakıp ağlayacakları yerde sevinç naraları atmalarını anlamakta zorluk çekiyorum.

9
42
yanıtYanıtla
ERZİNCANLI:

HANİ DİYEMEZDİ? HELAL OLSUN BAHÇELİYE BUDUR OLAY BİTMİŞTİR İŞLEM TAMAM. GERİSİNİ AKP/HDP/PKK ÜÇLÜSÜ DÜŞÜNSÜN.

40
10
yanıtYanıtla
HEYYY:

bu adam iktidara gelsin pkk biter. Ama bizim halk pkk dan memnun ki akp ye oy veriyor. Yakında apoyu da cıkartacaklar. Akp liler memnundur bu durumdan.

23
23
yanıtYanıtla
AlmilaMobil-IOS:

Helal olsun bee

38
8
yanıtYanıtla
dursun sarı:

Adamsın , , , oyum sana BAHÇELİ

39
6
yanıtYanıtla
ülküm skcMobil-ANDROID:

hahahahaha yaşa sen Türkmen beyimiz

34
9
yanıtYanıtla
ivanmobilWeb@haberler.com:

Cok kucukmussunbe bahceli .Aciyorum sana . Ve senin gibilerine .

8
35
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title