Haberler

Bağımlılığa Hayır" Demek İçin Bisiklet Turu

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Ruh Sağlığı Programları Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele çalışmaları çerçevesinde "3. Özgür ve Bağımsız Yaşam Şenliği" düzenlenecek.

Şenlik kapsamında 11 Ekim'de "Bağımlılığa Hayır" konulu "Kent Bisiklet Turu" düzenleneceği belirtilirken, bisiklet turunun Antalya Kültür Merkezi'nden başlayarak, Falez Kavşağı, Konyaaltı Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Dönerciler Çarşısı, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, Tevfik Işık Caddesi, Haşim İşcan Parkı'nın ardından Falez Park-2'de sona ereceği kaydedildi.

Günümüzde madde kullanımının hem gelişmekte olan hem de gelişmiş ülkelerin en başta gelen toplumsal sorunlarından biri olduğu vurgulanırken, bağımlılığın toplumsal sosyal boyutu yanında ciddi sağlık problemlerine de neden olduğu için aynı zamanda önemli bir halk sağlığı sorunu olduğu ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

atatürk caddesi konyaaltı antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title