Haberler

Badminton: Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Turnuvası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Badminton Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Turnuvası Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk'ün açıklamaları Protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edilmesi Karşılaşmalardan görüntüler Badminton: Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Turnuvası Turnuva, 11 ülkeden 75 sporcunun katılımıyla Konya'da başladı Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Badminton Turnuvası, 11 ülkeden 75 sporcunun katılımıyla Konya'da başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Badminton

Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Turnuvası

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk'ün açıklamaları

Protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edilmesi

Karşılaşmalardan görüntüler Badminton: Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Turnuvası

Turnuva, 11 ülkeden 75 sporcunun katılımıyla Konya'da başladı

Uluslararası 2. Enes Cup Bedensel Engelliler Badminton Turnuvası, 11 ülkeden 75 sporcunun katılımıyla Konya'da başladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Konya Torku Arena Spor Salonu'ndaki açılış programında, federasyon olarak 18 branşta faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Badminton branşında bu turnuvayı gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Uztürk, "Turnuvamıza, Türkiye, Malezya, Finlandiya, Almanya, Avusturya, Polonya, İngiltere, Norveç, İsviçre, Fransa ve İspanya olmak üzere 11 ülkeden 75 sporcu katılıyor. Tüm misafir yarışmacılarımıza, konuklarımıza ve milli takımımıza başarılar diliyorum." dedi.

Uztürk, Türkiye'den 40 sporcunun 2016 Rio Paralimpik Oyunları için kota aldığını, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları için de hazırlıklara şimdiden başladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Uztürk, protokol üyelerine günün anısına plaket takdim etti.

Turnuva 10 Nisan Pazar güne kadar sürecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Konya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title