Haberler

Bader'den Başkan Acehan'a Ziyaret

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunduAynı zamanda BADER’in Danışma Kurulu üyesi olan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret eden BADER üyeleri, ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Aynı zamanda BADER'in Danışma Kurulu üyesi olan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden BADER üyeleri, ilçe ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan BADER Başkan V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, "Aynı zamanda dernek üyemiz olan Çubuk Belediye Başkanı Sayın Tuncay Acehan, Çubuk için önemli bir sorumluluk aldı. Kendileri bunun çok rahatlıkla üstesinden gelebilecek siyasi ve bürokratik tecrübeye sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. İlçesi için önemli hizmetler yapacağını da biliyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun" diye konuştu.

Arıoğlu, Başkan Acehan'ın ilçe halkıyla iyi bir iletişim kurduğunun dikkatlerinden kaçmadığını sözlerine ekledi.

Çubuk ilçesinin layık olduğu hizmetleri yapmak için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını kaydeden Başkan Acehan da, bu konuda tüm sivil toplum örgütlerinden olduğu gibi BADER'den de her türlü katkı ve destek alacaklarını ifade etti.

Ziyaretin anısına BADER Başkan V. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu, Başkan Acrehan'a plaket takdim etti.

Ziyarete Bader Başkan V. Yrd.Doç.Dr.İbrahim Ethem Arıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bürokratlar; Genel Müd.Yrd. İbrahim Taşkesti, Daire Başkanı Cemalettin Söğüt, B.B.Ego İç Kontrol Başkanı Recep Konokman, Daire Başkanı Osman Yüce, Başbakanlık Müşaviri(Eski Genel Müd.Yrd.) Halim Cantürk, Banka Müdürü Hasan Türe, Müdür Fehmi Akalın, Uzman Kim Müh. H.Hüseyin Çayan, Uzman Biyolog Ramazan Akpınar, Adalet Bakanlığı Müşaviri Fahri Balcı, Müdür Elek. Müh.Tevfik Vardar, Eski Daire Başkanı Nihat Yaman, Sağlık Teknikeri Muammer Söğüt ve Eski R.S.Hıfzussıhha Başkan Yard. Mustafa Akdoğan katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay Acehan Söğüt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title