Haberler

Aziz Yıldırım, Transferlerin Para Kaynağını Açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Milliyet gazetesinden Ercan Güven'e açıklamalarda bulundu. Transferlere ödenecek paranın, takımdan gidenlerin getirisi ile büyük ölçüde karşılanacağını, arada makul bir miktarın kaldığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Bu kulübe 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim." dedi.

Aziz Yıldırım, bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirileceği söylentileri için "Hepsi palavra... Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var. Asla silmeyeceğiz Şükrü Saracoğlu'nun adını. Önüne veya ardına bir sponsor adı koyabiliriz." ifadelerini kullandı.

İşte Ercan Güven'in yazısı:

"Muhalifinden fanatiğine her renkten futbol adamı Fenerbahçe'nin büyük transfer atağına şapka çıkarırken...

Bitirim tribün elemanı rakip "meslektaşlarının" kıskançlık krizlerini "alayını transfer manyağı yaptık" diye körüklerken...

Ben, "Fenerbahçe değirmeninin suyu nereden geliyor?" sorusunu atmıştım ortaya.

Öyle ya...

Mahkeme 3 Temmuz kumpasını tersine çevirirse kendi bırakacaktı sayın Aziz Yıldırım... Onaylarsa, zaten bırakmak zorunda kalacaktı. Bu görkemli takımın borçlarını kim ödeyecekti?.. Ve bence daha önemlisi; "yeni yıldızlar topluluğu" stattan Şükrü Saracoğlu adı silinerek mi finanse edilecekti.

Eksik olmasın aradı sayın Yıldırım...

-Ercan bey, Aziz Yıldırım böyle bir adam mı?.. Kimsenin sırtına yük bırakır mı?
Kendisine de söylediğim için yazayım:

-Ben de biliyorum nasıl biri olduğunuzu. Ancak bilgi olmayınca dedikodu başlar. Açıklayın diye şüpheleri yazdım. Kızar gibi oldu.

-Bu kulübe başkan olduğumda, uçan kuşa borç vardı. Tenis topu torbalarıyla getirttim dolarları. 30 milyon dolar cebimden verdim, tek kuruşunu istemedim; almam da. Kimseye de borç bırakmam. Durun daha ölmedim. Buradayım.

Asıl konuya girdim.

-Sayın Yıldırım... Bir Katar Bankası ile Saracoğlu adının değiştirilmesini de kapsayan çok büyük sponsorluk lafları yazılıp çiziliyor. Esas merakım odur.

-Hepsi palavra... Yok Katar bankası falan. Stadın isim hakkı için bir Türk şirketiyle görüşmelerimiz var.

Sonra yeni transferlere ödenecek para ile gidenlerin getirisini tek tek anlatarak arada makul bir miktar kaldığını söyledi...

Hesap, Aziz Bey'in Fenerbahçe'ye cebinden verdiğinden daha azdı. Yazmıyorum, çünkü yakında kendisi açıklayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Ercan Güven Katar Spor Haberler

500

Yorumlar (60)

AZİZ YILDIRIM''IN BAŞARISI:

Aziz Yıldırım ne yaparsa yapsın, kimi alırsa alsın bu onun Şikenin kralı olduğu ve fenerin de ''Tescilli Şikeci'' olduğu gerçeğini değiştiremeyecek. Fenerbahçemiz sonsuza Kadar ''Tescilli Şikeci'' olarak kalacak. Bu A. Yıldırım''ın en büyük başarısıdır.

9
8
yanıtYanıtla
:

cimbom şampiyon olur yine. o transferler ellerinde patlar bunların

4
12
yanıtYanıtla
realite:

ula aziz başkan baktı, boğazına kadar borç batağında olan sıradan kulüpler(ts, bjk özellikle gs) habire adam alıyorlar, ne vergi veriyorlar ne stad yapıyorlar. . . . fb enayimi dedi. . . ben niye almayayaım. . alırsam kralını alırım dedi ve alıyor. devlet nasılsa vergi alacaksa onlardanda alacak silecekse hepsini silecek. . bence doğru olsn buu. . . geçen sene sadece diegoyu aldı kime yarandıki. . . bir tane golcü alsaydı açık ara şampiyondu. aziz başkan geç kaldı ama , ders oldu. . açık ara fb şampiyon yazın. bir yere

4
10
yanıtYanıtla
MATHADORE:

aziz başkan şu huntelaarıda cincona alıverde çıldırsın züğürtler yoksa bütün sezon ağlıcaklar küme düşme mücadelesinde..

8
6
yanıtYanıtla
Murat diyar İşikMobil-IOS:

Hepsi şike parasıdır

5
7
yanıtYanıtla
wess1905:

GS adamın aklını alır böyle. korkudan transfere ne kadar para harcadı yazık fbye

3
8
yanıtYanıtla
rezidans:

Babada para bitmezzz

7
1
yanıtYanıtla
ORHAN FR Mobil-IOS:

Be utanmazlar sizin başkanlar kulubü soyup gittiler hesap sorabikiyirsaniz kendi isinize bakın

7
1
yanıtYanıtla
bozokurt66:

Büyüksün başkan.....

4
4
yanıtYanıtla
AZİZ:

SENİN SUÇUN YOK AZİZ EFENDİ. SUÇ SENİN PARA AKLADIĞINI GÖRÜPTE SES ÇIKARMAYAN SÖZDE DEVLET AMA ÖZDE MUZ CUMHURİYETİNDE.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title