Haberler

Aziz Yıldırım Tarihe Geçti

Güncelleme:

Aziz Yıldırım, en uzun süre Fenerbahçe başkanlığı yapan isim olarak tarihe geçti. Önceki rekor 6 bin 58 gün ile Şükrü Saracoğlu'na aitti.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nde en uzun süre görev yapan başkan olarak kulüp tarihine geçti. Yıldırım rekoru, 6 bin 58 gün başkanlık yapan Şükrü Saracoğlu'ndan aldı.

1 OY FARKLA BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

15 Şubat 1998'deki Genel Kurul'da Vefa Küçük'ü yalnızca 1 oy farkla geçerek başkanlık koltuğuna oturan Yıldırım, o günden beri görevini sürdürüyor. Yıldırım başkanlığı süresince iki kez istifa etse de, camianın baskısı ve desteğiyle görevine devam etmişti.

EN FAZLA ŞAMPİYONLUK GÖREN BAŞKAN

Aziz Yıldırım, en uzun süre görevde kalmasının yanı sıra kulüp tarihinin en fazla şampiyonluk gören başkanı... Yıldırım'ın 16 yıllık iktidarında sarı lacivertliler 6 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Fenerbahçe bu süreçte voleybolda Dünya ve Avrupa şampiyonluğu, erkek basketbolunda 5 lig şampiyonluğu, kadın basketbolunda ise üst üste 8 şampiyonluk yaşadı.

KULÜBÜ TESİS ZENGİNİ YAPTI

Aziz Yıldırım döneminde sportif başarıların yanı sıra, tesisleşmede önemli adımlar atıldı. Şimdiki adıyla Şükrü Sacaroğlu Stadı yenilenirken, basketbol takımlarının maçlarını oynadığı Ülker Sports Arena ile Topuk Yaylası ve Ankara tesisleri kulübe kazandırıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

demir:

ataistin birinden rekoru devraldı ataistin biri güzel fenerbahçemi bunların elinden nasıl kurtarcaz merak ediyorum

8
17
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ BİR KALEDİR:

BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM, GİTSE BİLE HEPİMİZ BİRER AZİZ YILDIRIM OLURUZ. GERÇEK FB İKSİRİ İÇEN HERKES BİRER AZİZ DİR, YILDIRIMDIR, BOŞA HEFESLENMEYİN ARTIK BİZDE YILDIRIM ÇOOK ÇOOK

8
9
yanıtYanıtla
TÜRK HALKI:

'''' TÜRKİYE CUMHURİYETİ'''' varken fener cumhuriyeti ancak PARALEL CUMHURİYET olur. . Saçmalamayın ve başka mihraklara hizmet etmeyin. . .

yanıt0
yanıt0
BAŞKANIMIZ:

A. Yıldırım 100 yıllık kulüp Fenerbahçe''yi şikeye bulaştırarak kulübe silinmesi güç bir leke sürmüş ve Türk futboluna da büyük darbe vurmuştur. Yaptıklarından dolayı yargılanan ve suçlu bulunarak bir süre hapiste yatmasına rağmen başkan seçilen ilk kulüp başkanıdır. . Ayrıca taraftarına küfür eden ve alkışlanan ilk başkandır. . Görev yaptığı sürede kendi kulübünden çok en büyük rakibinin şampiyonluğunu görmüş bir başkandır. Hala kesinleşmiş cezası infaz edilmeyen tek başkandır. . Başkan bu özellikleriyle tarihe geçmiştir. . Bu haliyle kulübün tapusunu bile hak etmiştir. .

7
5
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

At gözlüklü arkadaş, Başkanınızla ilgili yukarıdaki bütün tespitler doğru. . Neden itiraz ediyorsunuz ki hemen. . Fenerliler şikeden aklandıktan sonra konuşsa daha iyi olur. Ama aklanabilirler mi acaba!! Bir de başkanın nerede askerlik yaptığını merak ediyor kamuoyu. . Düzce miydi?? Silivri mi??

yanıt0
yanıt0
KOMANDO:

Sayın Başkan asker arkadaşımdır. Askerliği komando olarak birlikte yaptık (!) İyi bir askerdi. . .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title