Haberler

Aysel Tuğluk, Askeri Göreve Çağırdı

Güncelleme:

HDP'li vekil Aysel Tuğluk, askere taş atmasının ardından bu sefer de askeri göreve çağırdığı yazı ile gündeme geldi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde askere taş atmasıyla gündeme gelen HDP'li milletvekili Aysel Tuğluk, t24.com.tr'de kaleme aldığı köşe yazısında "süreç konusunda devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır" diyerek askere çağrıda bulundu.

"SEKÜLER GÜÇLER SORUMLULUK ALMALIDIR"

Hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan Tuğluk, yazısında "Ne zaman AKP'ye yönelik eleştiriler çoğaltılsa hemen 'öyleyse süreç bitecek mi?' diye soruluyor. Hayır, kesinlikle barış sürecini bitirmekten söz etmiyorum. Ama açıkça belirtmek gerekiyor ki, AKP kesin bir şekilde partner olmaktan çıkmıştır. Zira, IŞİD kartı ile sürece karşı en büyük komployu kurdu. Bu açıdan süreç konusunda devletin geleceğini düşünenler ve seküler güçler hızla sorumluluk almalıdır." ifadelerine yer verdi.

ASKERİ TAŞLAMIŞTI

Aysel Tuğluk, geçtiğimiz günlerde Suriye sınırındaki Urfa'nın Suruç ilçesinden Kobani`ye geçmek isteyenlere güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında taş atarken görüntülenmişti.

Olay sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Tuğluk, askere taş attığını doğrulayarak şu açıklamayı yapmıştı: "Sınır hattında üç gündür taleplerimiz ile ilgili bir muhatap bulamadık. Buna karşılık üç gündür polis ve askerin müdahalesiyle karşı karşıya kaldık. Polis toplanan gruba biber gazı, tazyikli su, hatta gerçek mermiler kullanarak müdahalede bulundu. Bu sırada benim ayaklarımın yakınına biber gazı kapsülü düştü. Ben de kendimi savunmak için o esnada yerde bulduğum taşla karşılık verdim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kobani Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (81)

fikret:

sana gunahini veren gunaha girer

114
2
yanıtYanıtla
ŞerefsizlerinKorkaklarınPartisi:

hahaha böyle yüzsüz, aciz ve şeref yoksullarının olduğu bir partiyi dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz , aysel teyze bırak bu işleri git spor yap ne bileyim göbeğinin yağları erisin mide bulandırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

39
68
yanıtYanıtla
deli dumrul:

bende devleti göreve çağırıyorum öğretmen doktor kim varsa çekin sadece güvenlik personeli bırakın vur emri verin elinde silah olan iti indirsinler. bi doktor için ikiyüz kilometre gidince itliğin bi bedeli olduğunu görürler. . .

46
61
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİ türkmen:

RAHATLIK BATTI SİZE JİTEM VARKEN KÖŞE BUCAK KAÇIYORDUNUZ FİSTANLILAR SİZİ.

97
6
yanıtYanıtla
Ç.T:

Küstahsınız. . . . Hainsiniz. . . Nankörsünüz.

48
8
yanıtYanıtla
kenan_bey:

haddinden fazla taviz bunu getiriyor işte polis garibimin yetkisi yokki çıkarıp silahı ayaklarına sıksın çocuk oyuncağı gibi yürüyor orada işler herşey serbest boş vakitlerinde polise taş atıp vakit geçiriyor bu kansızlar.

42
8
yanıtYanıtla
modern köle taşeron:

etme bulma dünyası aysellll daha dur bu senin iyi günler bayragı öpeceginide görecez

46
4
yanıtYanıtla
aSİE:

bu türkler ne ayak laa chp li milletvekilleri polisle yumruklaştı chp lilerde taş attı ama ama bdp li bir milletveikili arasında 200 metre mesafede bulunan askere taş attı ortalık karıştı ola ne yaparsanız yapın medyanızla devletinizlie askerinizle milletvekillerimizi güzümüzdne düşüremezsinizsaten siz bizi bizde sizi sevmiyorduk hee bu arada ben olsam taş degil mermi atardım onca orda yaşananlara ragmen az bile yapmış

18
31
yanıtYanıtla
BAZİ:

SAYIN AYSEL TUĞLUK O TAŞI ATMAMIŞ OLSAYDI O GÖÇMEN İÇERİ ALINMAYACAKTI

1
47
yanıtYanıtla
Jony Bravo:

Vekilimin şu taşı atarkenki duruşundaki zerafete bak ya. . Canım vekilim sonuna kadar yanındayız! Faşistlere, KeMAListlere, Takunyalılara yedirmeyiz seni!!!

16
32
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title