Haberler

Aykut Kocaman'lı Konyaspor, Gençlerbirliği'ne 5-0 Yenildi

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 5-0 mağlup olan Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor, bu kez de Gençlerbirliği'ne aynı skorla yenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, 5 gollü Galatasaray mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği'ne de deplasmanda 5-0 yenildi.

GENÇLER, GOL OLDU YAĞDI

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Başkent ekibine galibiyeti getiren goller 44. dakikada Stancu, 63. dakikada Guido Koçer, 68'de Petrovic, 75'te İrfan Can Kahveci ve 90'da Artun'dan geldi.

GALATASARAY DA 5 ATMIŞTI

Geçen hafta Galatasaray karşısında 5-0'lık ağır bir yenilgi alan Kocaman'ın öğrencileri, iki haftada toplam 10 gol yemiş oldu.

KOCAMAN: FRİKİKTEN GELEN GOL DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray maçının ardından Gençlerbirliği karşısında da alınan 5-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi. Kocaman, yaptığı açıklamada, "Olağan skorlar değil. 90 dakikayı 1 cümleye sığdırmaya çalışırsam. Her şey dengeli gidiyordu. Frikikten gelen gol dengeleri değiştirdi. Durumu çevirmeye çalıştık. İkinci yarı düşündüğümüzün aksi gerçekleşti. İki haftadır 5 gollü galibiyetler fazla rastlanır durumlar değil. Ligde rastlanır durumlar değil. Birtakım mazeretler söylenebilir ama bu maç için bir şey söylenemez. İlk maçları gol yemeden bitiriyorsunuz, son 2 maçta da 10 gol yiyorsunuz. Sorunları kendi bünyemizde çözmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (23)

VASIF ERAK:

A N L A Y A B İ L D İ K M İ – E F E M…????KALİTELİ MALZEMENİN YEMEĞİNİ HER AŞÇI GÜZEL YAPARMIŞ DERLER ! . KENDİNE HAS MENFAAT TEZGAHLARI İLE KURULMUŞ SPORUN FUTBOL DÜNYASINDA ; BU ÖRNEK BENZERİ MALZEMENİN ÇÜRÜKLERİ OLSADA AŞÇIDAN YANİ TEKNİK DİREKTÖRDEN BEKLENTİ ESASINA DAYANIR ! HER YERDE OLDUĞU GİBİ ŞANSI YAVER GİDENLERİN BÜYÜK VE KADROSU ZENGİN TAKIMLARDA GÖREV ALARAK USTA ETİKETİKETİNE SAHİP OLABİLMİŞLERİN YAŞAMLARINI ÖMÜR BOYU GARANTİ ALTINA ALMIŞLAR DEMEKTİR . ERİŞEMEYEN GARİPLERİN BEKLENTİLERİ İSE HAYATLARI BOYUNCA SÜRÜP GİDER …!!!

10
1
yanıtYanıtla
FENERBAHCELI:

Aykut kocaman asla benimgozumde teknik direktor deyildir aslada olamaz oynattigi cagdisi futbolla hersey ortada en az fenerbahcenin uc tane sampiyonlugunun kacirilmasinda yegane sorumludur futbolcular arasinda bolunme ayricaliginin tek sorumlusudur

6
5
yanıtYanıtla
USER FB:

AYNEN HER KELİMENE KATILIYORUM, AYKUT KUÇÜKMANDAN ANCAK BİR KOYUN ÇOBANI OLUR, EN BÜYÜK HİZMETİ 6S 2 ŞAMPİYONLUK HEDİYE ETTİ,

yanıt1
yanıt0
34Mobil-ANDROID:

aykut bey her takımı fb gibi düşünme

5
5
yanıtYanıtla
SPORSEVER:

AYKUT GELDİĞİN GİBİ GİDECEKSİN SEN DEĞİLMİSİN 2011DEKİ TRABZONUN ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALAN

7
3
yanıtYanıtla
labarca76Mobil-ANDROID:

bu skorlar Aykut hocaya yanlış yapılıyor diyenlere cevap. iyi bir futbolcu idi ama Aziz Yıldırım ın gölgesinde başarılar kazandı. Teknik direktörlüğü zayıf

4
3
yanıtYanıtla
ahmet beyazMobil-ANDROID:

konya ne yapsin gs avrupada 4x4 yapinca oda turkiyede 5liyor.

3
3
yanıtYanıtla
blackmen:

Konya5por ii alıştı bu 5 e :))

5
0
yanıtYanıtla
fb:

aykut 1-2 hafta sonra gider

4
0
yanıtYanıtla
selo:

haftaya besiktasa patlamayin , ne hikmetse

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title