Haberler

Aydın, Taşdelen'e Başarılar Diledi

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya’da belediye başkanlığı seçimini kazanan CHP’li Alper Taşdelen’e başarılar diledi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya'da belediye başkanlığı seçimini kazanan CHP'li Alper Taşdelen'e başarılar diledi.

2014 yerel seçimlerinin demokratik bir şekilde sona erdiğini söyleyen Barış Aydın, Çankaya halkının tercihini Alper Taşdelen'den yana kullandığını hatırlattı.

Aydın, "Yerel seçim çalışmaları boyunca yaptığımız açıklamalar nedeniyle kimi zaman birbirimizi kırmış olabiliriz. Hiçbirimizin birbiriyle kişisel problemi yok. Kimseyi incitmemeye özen gösterdim. Ancak, bilmeden kırdığım, incittiğim kişiler varsa da özür dilerim. Çankaya halkı seçimini yaptı. Tercihini bizden yana kullanan tüm Çankayalılar'a şükranlarımı iletiyorum. Umut ediyorum ki, Sayın Taşdelen Çankaya'nın 25 yıldır görmediği hizmeti verir ve yeni bir Çankaya'yı inşa eder" dedi.

Çankaya'nın Taşdelen'le yeni bir döneme girdiğini ifade eden Aydın, şunları söyledi:

"Tüm Çankayalılar'ın olduğu gibi benim de Taşdelen'den beklentim büyük. Dileğim Taşdelen'in yerel hizmetlerden sorumlu bir başkan olduğunu unutmaması ve siyasi çatışmaların içine girmeksizin Çankaya'ya kaybettiği değeri yeniden kazandırmaya çalışmasıdır. Taşdelen, ideolojik ayrım yapmadan herkesin belediye başkanı olabilirse Çankaya'yı Türkiye'nin en güçlü ilçesi haline getirir. Taşdelen'i kutluyor, başarı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alper Taşdelen Barış Aydın Ak Parti Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title