Haberler

Aydın'daki Fetö/pdy Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüphelilerin araca bindirilmesi - FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları öne sürülen 7 kişi adliyeye sevk edildi Aydın'da "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansal destek sağlandığı iddiaları üzerine gözaltına alınan, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 zanlı adliyeye gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüphelilerin araca bindirilmesi - FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları öne sürülen 7 kişi adliyeye sevk edildi

Aydın'da "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" finansal destek sağlandığı iddiaları üzerine gözaltına alınan, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 7 zanlı adliyeye gönderildi.

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 10 zanlıdan gözaltına alınan 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aydın Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi. Operasyon kapsamında 3 kişinin daha arandığı bildirildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Aydın İl ve Efeler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüklerinde arama yapılmıştı. Kurumların şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmış, bazı evrak ve dokümanlara el konulmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title