Haberler

Aydın: "Avrupa İddiamızı Sürdürüyoruz"

- Aydın: "Avrupa iddiamızı sürdürüyoruz"TRABZON - Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Avrupa kupalarına katılma iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

- Aydın: "Avrupa iddiamızı sürdürüyoruz"

TRABZON - Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Avrupa kupalarına katılma iddialarını sürdüreceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, takımın sahada yapmak istediklerini kısman de olsa yaptıklarını belirterek, "Pozisyon vermiyoruz. Antalyaspor maçıda bu maçta pozisyon vermedik. Hem ilk yarı hemde ikinci yarı bulduğumuz 6-7 pozisyon var. Takımın oturuşu sahada iyiydi. Rakip takımın kalecisi zaman geçirmeye oynadı. Fırat Aydunus, erken bir kart göstermiş olsaydı, ikinci karttan kırmızı kart iye oyunun dışında kalabilirdi. Trabzonspor'un domine ettiği ve hak ettiği bir maç oldu. Yapacak bir şey yok önümüzdeki maçlara bakacağız. Ligin sonuna kadar Avrupa iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.

Mardin'den gelen misafirler tribünlerde renkli görüntülere neden olduğunu belirten Aydın, "Çok güzel hareket bunlar bence, umarım bu tip hareketleri futbol sahalarında da görürüz" ifadelerini kullandı.

Trabzon'dan Mardin'e dostluk köprüsü

Mardin'in Derik ilçesinin şehit kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün hayalini gerçekleştirmek için Trabzon'a davet edilen Mardinli çocuklarla Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını izledi. Maç sonunda ise Trabzonspor'u yakında izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederlerken, berabere kaldıkları için ise üzgün olduklarını belirttiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nevzat Aydın Trabzonspor Mardin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title