Haberler

Aydan Şener: Diziler Reyting Canavarı Kurbanı

Güncelleme:

Adana'ya gelen Şener, son zamanlarda çok fazla dizinin boy gösterip çok çabuk yayından kaldırılmasını değerlendirdi. Dizilerin çabuk yayından kaldırılmasının sektörün bir çıkmazı olduğunu ifade eden Şener, "Hepimizin başına gelen bir şey bu artık. Diziler şimdi 3 bölüm yayınlanıyor, reyting denilen bir canavar var karşımızda. Onun kurbanı oluyor. Maalesef böyle bir sistem. Tabii ki çok üzücü bu durum. Seyredenlere saygısızlık. O dizileri bir kişi bile seyretse ona saygısızlık bu. Hep bunlara bir kriter getirilmesi gerekiyor, düşünülüyor. Ama bir türlü çözüm gelmiyor" diye konuştu.

Şener bu konuda tek yetkili mercinin RTÜK olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

"RTÜK'ün bu konuda dayatması gerekiyor. En az 13 bölüm olmalı, süresi şu kadar olmalı gibi dayatmalar yapmalıdır. Ama maalesef bu böyle gidiyor. Ama nereye kadar gidecek bakalım."Aydan Şener son dönemlerde dizilerde ve sinemalarda boy gösteren oyuncuları çok beğendiğini, hepsini başarılı bulduğunu ve desteklediğini sözlerine ekledi.

FATİH KEÇE

ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Aydan Şener Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title