Haberler

Kurşunlanan AVM'ye Not Bıraktılar: İşçilerin İntikamı Alınacak

Güncelleme:

Esenyurt D-100 Karayolu üzerinde bulunan alışveriş merkezinin önüne gelen üç kişi, uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saat 03.50 sıralarında meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmazken, AVM'nin camlarına çok sayıda mermi isabet etti.

"MECİDİYEKÖY'DEKİ İŞÇİLERİN İNTİKAMI ALINACAK"

Polisin Esenyurt'taki saldırıdan sonra olay yerinde yaptığı incelemede içinde " Mecidiyeköy'deki işçilerin intikamı alınacak" yazılı bir not olan işçi baretinin bulunduğu öğrenildi.

BARETİ ATIP ATEŞ AÇTILAR

İddiaya göre 3 kişi oldukları belirlenen saldırganlar silahlarını bu işçi baretini binanın önüne attıktan sonra ateşledi. Olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdüren polis olay yerinde 12 adet kalaşnikof kovanı, 4 adet de pompalı tüfek kartuşu buldu.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ TORUNLAR'A AİT

Sabaha karşı saat 03.50 sıralarında meydana gelen olayda, 3 kişi ellerindeki silahlarla Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına ait Esenyurt D-100 Karayolu üzerinde bulunan alışveriş merkezi istikametine ateş açtı.

İŞÇİ BARETİ İÇİNDE NOT

Olayda saldırganların silahlarından çıkan mermiler AVM'nin camlarına isabet etti. İşçi bareti içindeki notun altında bir terör örgütünün adının yazıldığı ve bilgisayar çıktısı olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecidiyeköy Esenyurt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

TİTRE:

UMUDUN ADI DHKPC

17
37
yanıtYanıtla
Stalinci:

Alzheimer Hastasina, Hatirlatmakta yarar var- Berlinde Örgütünüze birakmak isteyen Genc, in Ismi neydi, Dursuncu?

yanıt0
yanıt0
adalet:

kanunlar yeterli olmadığı yerlerde insanlar kendi haklarını arayacaklardır belki ölenlerden birinin kardeşi belki yakın bir dostu yapmıştır haklılarda, neredeyse asansörde öldüler diye adamlar suçlu ilan edilecekti

50
3
yanıtYanıtla
Acili Arabesk:

Harac almaya . . Isci hakki arama , Süsü vermisler, Teröristler!

26
12
yanıtYanıtla
alp:

devlet adaleti sağlamazsa millet adaleti sağlar maalesef ülke hiç iyi bi noktaya gitmiyor ülkemizin akp iktidarından biran önce kurtulması gerek.

25
10
yanıtYanıtla
Eski İstanbullu:

Hepimize hayırlı olsun! artık bizimde bir TEKSAS'' ımız var her gün olaylar. . cinayetler. . yaralamalar. . soygunlar. . trafik kazaları. . iş kazaları. . yangınlar. . bonzaiden ölenler. . Allah sonumuzu Hayır etsin diyeceğim ama hiç hayır gözükmüyor.

29
6
yanıtYanıtla
esencılıslı baba:

öyle deme ESENCILIS bağımsızdır

yanıt0
yanıt0
/TABLE:

DEVLET ADALETSİZ İSE MİLLET ADALETİ KENDİSİ ARAR. . . GERÇEK BUDUR. . .

24
7
yanıtYanıtla
Millet:

bizim milletimiz terörist değil seninde onlar gibi millet kökünde bi problem var galiba. . bu da hak aramak değil. . her ne yaparlarsa yapsınlar terörist bi guruba sempatiyle bakmak bile ihanettir.

yanıt0
yanıt0
Köyün Delisi:

dhkpc ile işid arasında hiçbir fark yoktur ikiside terörist örgüttür

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title