Haberler

ATO Başkanı Bezci

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) boyunca toplam 222 araç hediye edeceklerini, bunun 22 gün süren festivalde her gün 10 araç anlamına geldiğini belirtti.

Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, ASF'de basın kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek futbol turnuvasının kura çekiminin yapıldığını, 36 basın kuruluşunun karşılaşmalar için eşleştiğini belirtti.

Geçen yılki festivalin de futbol turnuvasıyla açıldığını hatırlatan Bezci, bu yıl ikincisi yapılacak Basın Futbol Turnuvası'nın geleneksel hale geldiğini ifade etti.

ASF 2013 çalışmaları hakkında bilgi veren Bezci, "Bu yıl hediye ağırlıklı bir festival düzenledik. Festival boyunca toplam 222 araç vereceğiz ki bu 22 gün süren festivalde her gün 10 araç hediye edeceğimiz anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Festival boyunca sürpriz isimlerin de yer aldığı çok sayıda sanatçının konser vereceğini kaydeden Bezci, konserlerin büyük çoğunluğunun hipodromda gerçekleşeceğini, festivalle birlikte Ankara'nın alışverişin de başkenti olacağını dile getirdi.

-Eşleşmeler-

ASF Basın Futbol Turnuvası'nın ikincisi, "Ankara'yı yönetenler" ve "medya yöneticileri" arasında yarın saat 20.00'de ASKİ Spor Tesisleri'nde oynanacak gösteri maçıyla başlayacak. Maçı hakem Serdar Çakman yönetecek.

Yarın saat 21.00'de de turnuva maçları oynanacak. Birinci olan futbol takımına ödül olarak 10 İpad verilecek, ikinci olan takımın ödülü 5 bin lira, üçüncü olan takımın ödülü ise 3 bin lira olacak.

Basın Turnuvası'nda eşleşmeler, "Kanal A-Anadolu Ajansı, Vakit Gazetesi-Beyaz TV, ATV-FOX TV, Milliyet Gazetesi-Kanal 7 Televizyonu, Yeni Şafak Gazetesi-A Haber Televizyonu, Kanal24 Televizyonu-Bugün Gazetesi, Sabah Gazetesi-KON TV, Beyaz Gazete-KanalB Televizyonu, TRT-Habertürk Gazetesi, TRT Ankara Radyosu-İHA, Polis Radyosu-İl Gazetesi, Show TV-Samanyolu TV, Bereket TV-Habertürk TV, Star Gazetesi-Takvim Gazetesi, Vatan Gazetesi-Kanal D, CNBC-E-Cihan Haber Ajansı, Akşam Gazetesi-NTV Televizyonu, Radikal Gazetesi-Zaman Gazetesi" şeklinde oldu. - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Ticaret Odası Salih Bezci Habertürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title