Haberler

Atatürk Havalimanı'nda Yaşanan Patlama Sonrası İlk Görüntüler Geldi

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali otopark bölümünde önce silah sesleri duyuldu. Ardından iki patlama meydana geldi. Atatürk Havalimanı'na çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Olayın ardından ilk görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde vatandaşların yaşadığı panik gözlemleniyor.

TURİSTLER KORKULU ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Atatürtük Havalimanı Dış hatlar terminalinde yaşanan patlama sonrası yaşananları bir turist kameraya aldı. O anki anlar kameraya böyle yansıdı.

İşte ilk fotoğraflar:



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Chp:

Selonun dagda ki eteklileri yine sahnede. Yine masum ve sivil kani icmeye yeltenmis vampirler. Size ne kadar iskence yapilsa, vahsi yaratik muamelesi gosterilse azdir

28
43
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Komşularla sıfır sorun dediniz. Kavga etmediğiniz komşu kalmadı. Suriye politikasında tarafsız kalmanız gerekirken, Ağanız ABD'' nin emriyle, Suriye'' nin iç işlerine burnunuzu soktunuz, PKK varken bir de başımıza İŞİD'' i musallat ettiniz. Arap ülkeleri 1 tane bile Suriyeleliyi topraklarına almazken ne idüğü belirsiz Suriyelelileri topraklarımıza soktunuz. Sayenizde kendi vatandaşlarımız iş bulamaz oldu. Rus uçağını vurdunuz, vatan millet sakarya dediniz. Şimdi de tazminat ödüyorsunuz.

36
10
yanıtYanıtla
Algıda Secicilik:

Pkk tipi bir saldırıya benzemiyor daha çok İşide Benziyor, Ki zaten ABD ne zaman Uyarı yapsa o zaman patlama oluyor. ALLAH Vefat edenlere Rahmet Eylesin Yararılara da şifa versin.

43
0
yanıtYanıtla
KAYSERİMM:

BU DEVLETİMİZ ÇOK ACİZ TERÖRÜ FALAN BİTİREMEZ TERÖRÜ HALK OLARAK BİZ BİTİRECEZ ARTIK ANLAŞILDI BU MİLLET MAHALLESİNDEKİ KÖYÜNDEKİ ETEKLİLERİ BİLİYOR KİM PKKLI KİM YANDAŞI HERŞEYİ BİLİYOR UFAK BİR KIVILCIM BU ÜLKEDE ETEKLİLERİN SONUNU GETİRECEK

33
9
yanıtYanıtla
ALÇAK HAİN TERÖR ÇETESİ:

BU ALÇAKLARI, HAİNLERİ KÖKÜNE KADAR KURUTMADAN MÜCADELEDEN VAZGEÇİLMEMELİ. . . SRİ LANKA MODELİ. SON TERÖRİST YOK EDİLMEDEN YAPILACAK HER ŞEY EŞKIYAYA VERİLMİŞ TAVİZ, ONU KURTARACAK CAN SİMİDİ OLACAKTIR.

22
15
yanıtYanıtla
Önce okuyun ondan sonra yorum yapın.:

Ordaki personelin hiç suçu yok adam girmemiş x-ray''a gelmiş. Önce silahsız olan giriyor ve bomba patlayacak diyor millet panikle x-ray tarafına kaçıyor sonra orda bekleyen teröristler tarayıp patlatıyor. Ordaki personelin vebalini nasıl alıyorsunuz???

22
2
yanıtYanıtla
Mechatronik:

Bu teröristler makineli tüfegi nasil sokuyor iceri? Dogrusu cok garip!. . . .

22
0
yanıtYanıtla
garip:

allahından bulsunlar bu milletin ne suçu var leş kargaları

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tokamızı bile sokamadıgımız hava limanında kesinikle içeriden birilerinin yardımıyla olduğunu düşünüyorum adamlar 1 senedir patlatma yapıyorlar 1 sene önce planlayıp taşeron işçiyi çoktan sokmuştur bile içeriye

7
8
yanıtYanıtla
Tozkoparan:

Boş boş konuşma girişte patlamış bomba X-ray den geçememiş zaten

yanıt7
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title