Haberler

Atama Kararları Resmi Gazetede

Güncelleme:

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Avrupa Birliği, İçişleri ile Kalkınma Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı.

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Avrupa Birliği, İçişleri ile Kalkınma Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Buçukoğlu atandı.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na, Ankara İdare Mahkemesi Başkanı Cafer Ergen, Kanunlar Genel Müdürlüğü'ne, Bakanlık İç Denetçisi Yaşar Şimşek, Personel Genel Müdürlüğü'ne, Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü'ne, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Kerkez, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü'ne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ömer Serdar Atabey getirildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine, Tuba Nur Sönmez ve Celal Tüter atandı.

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği'ne Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Abdurrahman Korucu, bu suretle boşalacak Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet İlker Haktankaçmaz, Hukuk Müşavirliğine Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanı Mustafa Çöğgün, bu suretle boşalacak Kaçakçılık İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığına Hukuk Müşaviri Ömer Toraman atandı.

İçişleri Bakanlığı Müşaviri Ömür Yücel, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındırken Bakanlık Müşavirliği'ne Fatih Dursun getirildi.

Kalkınma Bakanlığı Müşavirliğine Süleyman Pektaş'ın atanması uygun görüldü.

-BDDK ÜYELİĞİNE ATAMA-

İstifa nedeniyle boşalan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Üyeliğine ise kalan süreyi tamamlamak üzere İrfan Çevik'in getirilmesi uygun bulundu.

Ayrıca Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine, İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halit Eyüp Özdemir atandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Türkiye Kalkınma Bankası Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Gazeteler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title