Haberler

Atalay ve Bozdağ ile Görüşen Teker: Öcalan Kanser Değil

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın sağlık durumunu görüşen Akil İnsan Zübeyde Teker, Öcalan'ın "kanser ve ameliyat oldu" iddialarının görüşmede yalanlandığını belirtti.

ÖCALAN'IN SAĞLIK DURUMU İÇİN GÖRÜŞTÜLER

Tutuklu Hükümlü Aileleri Hukuk Dayanışma Dernekleri Federasyonu (TUHAD-FED) Genel Başkanı ve çözüm süreci için kurulan Akil İnsanlar Komisyonu Doğu Anadolu üyesi Zübeyde Teker, BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna ve Özgür Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eren Keskin, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın durumunu öğrenmek ve ziyaret taleplerini iletmek için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü.

"HASTA HÜKÜMLÜLER İÇİN YENİ DÜZENLEME YOLDA"

Görüşmeye ilişkin Twitter üzerinden takipçilerini bilgi veren Teker, görüşmelerin olumlu geçtiğini belirterek, hasta hükümlüler için yeni düzenlemenin yolda olduğunu belirtti. KCK davalarıyla ilgili bir dosyayı da görüşmede iki bakana sunduklarını kaydeden Teker, hassasiyet gösterileceğini belirtti.

"ÖCALAN'IN AMELİYAT OLDUĞU İDDİALARI KESİNLİKLE YALAN"

Görüşmelerde, cezaevlerinin genel durumunu anlattıklarını belirten Tekel, özellikle Şakran, Karataş, Tekirdağ, Sincan ve Osmaniye cezaevlerinde yaşananlara ilişkin çalışma yürütüleceğinin kendilerine söylendiğini kaydetti. Terör örgütü lideri Öcalan'ın sağlık durumuyla ilgili basına yansıyan "kanser" ve "ameliyat edildi" iddialarının da görüşmelerde gündeme geldiğini aktaran Teker, "Haberlerinin kesinlikle yalan olduğunu beyan etti" dedi. Heyetlerle ve süreçle ilgili olumlu gelişmeler olacağının, karşılıklı güven ilişkisiyle sürecin devam ettiğinin görüşmede paylaşıldığını belirten Teker, "Öcalan'a Özgürlük Platform olarak hükümet ile görüşmemizin olumlu geçtiğini düşünüyoruz adaya gidiş talebimizi ilettik cevap bekleyeceğiz" ifadelerini paylaştı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Öcalan Bekir Bozdağ Beşir Atalay Fed Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

REALİSTcerkesoglu175@hotmail.com:

Öl de millet kazansın hatta insanlık kazansın be APO

22
21
yanıtYanıtla
yilmazyilmaz_gsli@hotmail.com:

ona birşey olursa türkiyede taş üstünde taş gövde üstünde baş kalmaz kanka sen rahat ol

yanıt0
yanıt0
MAHMUT ONELalizenginbay@hotmail.com:

O TAŞLARI KAFANIZDA KIRARIZ YILMAZZ AKILLI OLUN BAŞLARIM APONUZAA

yanıt0
yanıt0
tc ihsanmavi_cini@hotmail.com:

yaşım 43 çocukluğumdan beri bu masalı dinliyom ölsede kurtulsak

20
21
yanıtYanıtla
SAYIN BDP BEBEK KATILLERIxavierlegrand60@hotm:

HEY TURK HALKI APO BEBEK KATILLI 2015 IMRALIDAN CIKIYOR GOZUMUZ AYDIN ,,??? BEN DEMIYORUM!!!!!!!! BDP DIYOR , ne dersiniz BDP YE ????

10
21
yanıtYanıtla
Akp'Lialican62@hotmail.com:

olmus sa olmus neyini sakiliyorsunuz gölgenizden korkar oldunuz

14
5
yanıtYanıtla
sonmesssonmezdag@hotmail.com:

merak etme yakinda ya cunhurbaskani ya basbakan olacaksin bizim hashasiler senin icin urasiyorlar

13
5
yanıtYanıtla
ZİHNİ SİNİReniscanli@hotmail.com:

Ayy.Çok üzüldüm.Tamda Youtube'm açılıcaktı.

6
11
yanıtYanıtla
PKK CEMAATTEN TIRSARfly99999999@hotmail.com:

Öte yandan Erdoğan’ın cemaat ile girdiği kavga eğer iki güç arasında bir “uzlaşı” ile sonuçlanmazsa bu kavganın şiddeti ve etkileri çok daha sarsıcı olabilir, eğer cemaat bu savaşta kaybedecek bir şeyinin olmadığına inanır ve böyle bir umutsuzluğa kapılırsa özellikle Erdoğan’ın şahsına yönelik çok daha geniş çaplı bir saldırı başlatabilir.Bu ihtimal, ayrıca Erdoğan ve partisi için hesaba katılması gereken bir ihtimal olarak değerlendirilmelidir, lakin bu saatten sonra Erdoğan’ın cemaate yakınlaşması çok uzak bir ihtimal olarak görülmekte.Ağustosa kadar kuşku yok ki ülke’de daha çok şey değişecek ve köşk için daha farklı isimler telaffuz edilecektir; bekleyip göreceğiz.

5
4
yanıtYanıtla
emiraliemoali@hotmail.de:

tc cumhuriyetinde 36 miletvekili cikaran bir insana daha terörist basi deniliyor anlam veremiyorum tc basbakani bile sayin deiyemezmiyim dedigi halde 3 bes kurus tanzimata muhalefete bile itiraz etti

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title