Haberler

Ata Demirer, Özge Borak Ayrılığı ile İlgili Bomba Dedikodu

Güncelleme:

Ünlü şovmen, Özge Borak'ın kardeşi Selim Borak'ın hastane masraflarına yardım etmeyi reddedince ünlü çift ayrılık kararı almış.

Ata Demirer ile Özge Borak çifti hakkında çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı. Ani bir kararla yollarını ayırarak herkesi şaşırtan Ata Demirer ile Özge Borak çifti hakkında çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı.

HASTANE MASRAFLARI YÜZÜNDEN AYRILMIŞLAR

Söylemezsem Olmaz programının iddiasına göre Ata Demirer ile Özge Borak çifti, Özge Borak'ın kardeşi Selim Borak'ın hastane masrafları yüzünden boşandı. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören Selim Borak'ın hastane masrafları için büyük meblağların ödenmesi gerekiyordu.

ATA YARDIMI REDDETMİŞ

Özge Borak hastane masraflarını ödeyebilmek için Ata Demirer'den yardım istedi. Ata Demirer ise yardım etmeyi reddetti.

SÜRPRİZ ŞEKİLDE BOŞANMIŞLARDI

Ata Demirer ile Özge Borak'ın evliliği Nisan 2012'de başlayıp 12 Kasım 2014'te verdikleri sürpriz bir kararla bitmişti. Özge Borak ayrılığın ardından birlikte oturdukları evden taşınmıştı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ata Demirer Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

ayşegül:

insan bi borcu odeyemezmı yha bence özge borak eniyisini yapmış :)

29
9
yanıtYanıtla
Kız Haklı:

Kız öyle güzel yapmış ki. Hiçbir şey aileden üstün değildir. Eğer ailesinden birine zor durumda yardım etmiyorsa bu duba, demek ki insanlık yok içinde. Kız o parayı kazanır öderdi ona. Kız haklı. Utanmaz adam. Yardım etmeyip de yüzüne hüzün verilir mi eşinin?

22
13
yanıtYanıtla
Harun:

Kiz degil kadin !

yanıt12
yanıt2
turkishtrue:

Adam Kadin ile evleniyor , Ailesi ile degil. Yok oyle bir sorumlulugu,

yanıt3
yanıt1
AİLE:

TURKİSHTRUE:kadında adam ile evleniyor adamın ailesinden birisi olsaydı vermeyecekmiydi o zaman kadın da ona karşı mı olmalıydı aile iki taraflı olunca olur tek taraflı aile olunmaz.

yanıt1
yanıt0
AlimobilWeb@haberler.com:

Özge adamı aldattı bilmeyenmi var güldürmeyin insanları

22
13
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ULAN BU YAĞ TULUMUNDAN İYİ ŞAMDAN MUMU YAPILIR.

9
22
yanıtYanıtla
hanimmobilWeb@haberler.com:

Ozge okadar calisip paralari naptin..kendin odeseydinya kayincoyu niye yukluyosunku adama.ata senle evlendi kardesinle degil

22
7
yanıtYanıtla
f.şmobilWeb@haberler.com:

yalan buna kimse inanmaz .

23
1
yanıtYanıtla
DERDİMİZ BUNLAR MI?:

yeter artık ısıtıp ısıtıp ortaya koyup durmayın. . bize ne size ne. . bırakın insanları. .

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title