Haberler

Asya'yı Dolandıran Türk Otelde Basıldı

Güncelleme:

Katar, Tayland, Hindistan'da ATM kartlarını kopyalayarak para çeken Gülen, aynı yöntemi uyguladığı Nepal'de yetkililerden kaçmayı başaramadı.

Birçok ülkede sahte banka kartı kullanarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan Mehmet Gülen, Nepal'de yakayı ele verdi. Nepal polisi, Gülen'in birden çok sahte banka ve kredi kartı kullanarak toplam 2.6 milyon Hint rupisi (93 bin TL) ve 5 bin dolar (11 bin TL) çektiğini tespit etti.

ATM'LERE MANYETİK ŞERİT YERLEŞTİRDİ

Türk dolandırıcının benzin istasyonları ve alışveriş merkezlerinde kullanılan kartların şifrelerine ulaştığı öğrenildi. ATM'lere yerleştirdiği manyetik şerit okuyucular ile kart bilgilerini çalan Gülen, bir bilgisayar programı ile de banka kartlarını kopyalıyordu. Türkiye'de sık rastlanan bu yöntem, Nepal basınında şaşkınlık yarattı.

DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN TAKTİK

Gülen'in dikkat çekmemek için az miktarlarda para çektiği açıklandı. Komiser Bhim Dahal, Gülen'in 100'den fazla hesaptan yaklaşık 5 milyon Hint rupisi (177 bin TL) çekerek ülkeden ayrılmayı planladığını söyledi.

Dahal, "O tam bir müsrif. Pahalı kamera ve cep telefonları aldı" dedi. Gülen'in kopyaladığı kartlar arasında Katar Ulusal Bankası, Shell Club Smart, PTT Kart ve Katar Havayolları'nın Miles&Smiles kartının da bulunduğu belirtildi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Gülen Katar Nepal Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

Cenk:

Akp de egitim görmüstür bu konuda akp dünyada bir numarali uzman

19
19
yanıtYanıtla
Poker faceMobil-ANDROID:

Sikti artık her habere akp yi katip kotuleyen embesillerden biktim

12
12
yanıtYanıtla
ggMobil-ANDROID:

helalll

8
11
yanıtYanıtla
kürt cenco:

arkadaş sen ebedimi yaşayacan bu kadar insan manşer gününde hepsi senden alacaklı olacak allah islah etsin

11
2
yanıtYanıtla
Devlet Sırrı Var:

Kafayı çalıştırarak ta yapsan bilgisayar uzmanlığıyla da yapsan hırsızlık adi bir suçtur ve bunu yapanlar kim olursa olsun en adi yaratıklardır. Maalesef mevcut hukuk sitemleri de böyle insanları cezalandırmamak suretiyle sevimli ve makul bir iş yapmış gibi gösteriyor. Asıl felaket bunlar toplumda gittikçe daha geniş bir kabul görüyor ve de toplum içten içe çürüyor.

13
0
yanıtYanıtla
FenaMobil-ANDROID:

Hırsızlığa güzel şey söylemiycem. Pis adam

10
2
yanıtYanıtla
federal_xmobilWeb@haberler.com:

Türk kafası abi....kafasına koydumu yapmayacağı şey yoktur...

8
3
yanıtYanıtla
ASYAYI TÜRKLER KESFETTI:

amarikayi bilmem ama, asyayiyi bizim kesfetigimiz kesinlik kazandi, bakin bu filozof hirsiz arkadsa neler becermis neler, , böyle dahilerin devlet elinden tutmus olsaydi, türkler aya degil, günese cikarlardi. . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
DAVA İSLAMmobilWeb@haberler.com:

Şeriat lazim

5
5
yanıtYanıtla
gelecek:

Aslında yazık, burdaki hırsızlardan adam kendi mesleğini icra edemiyorki. . . uluslar arası çalışmaya başlamış.

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title