Haberler

Aşırı Cinsel İlişki Alexis Sanchez'i Yormuş

Güncelleme:

Şili basını, Arsenal'in yıldız ismi Alexis Sanchez'in sevgilisi Laia Grassi, futbolcuyu cinsel ilişki konusunda fazla yorduğunu yazdı.

Sezon başında Barcelona'dan Arsenal'e transfer olan Şilili golcü Alexis Sanchez hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

AŞIRI SEVİŞME ALEXİS'İ YORMUŞ

Şili'nin 'La Cuarta' gazetesinde yer alan iddiaya göre, Alexis Sanchez, aşırı seks yüzünden formdan düştü.Gazetede yer alan haberde Sanchez'in sevgilisi Laia Grassi, futbolcuyu seks konusunda fazla yorduğu için suçlanıyor.

İSTATİSKLER TAM TERSİNİ SÖYLÜYOR

Öte yandan Alexis Sanchez'in bu sezon ortaya koyduğu performans, La Cuarta'yı adeta yalanlıyor.Şilili futbolcu, bugüne dek rakip filelere 13 gol atarken, 3 de asist yaptı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şili Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
500

Yorumlar (27)

MALATYALI:

NEREDEN BİLİYORSUNUZ AŞIRI İLİŞKİYE GİRDİKLERİNİ O ANDA BAŞLARINDA MI BEKLİYORDUNUZ?

48
2
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Bunu ortaya atan kesin Turk gazetecidir yazdiklari hersey yalan

37
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

bu önemli haberde bir ayrıntı eksik kaç posta gidiyo onu yazmamışlar, bu denli gündemi belirleyici bir haberi yapıp böyle bir eksikliği yapmak inanılır gibi değil. . .

36
1
yanıtYanıtla
DOST:

BU HABERI YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN BASKA BIRSEY DEMIYORUM.

35
1
yanıtYanıtla
ömer can:

adam yatakta gol atıyor. gerek yok sahaya:))

34
1
yanıtYanıtla
HaberturkmobilWeb@haberler.com:

Adam gıbı haber yapın ya

33
1
yanıtYanıtla
Ebenin Şeyi:

AYNEN; BU HABERI YAPANLARA YAZIKLAR OLSUN, BU GAZETEDE YAYINLAYANLARA DA YUH OLSUN AŞŞAĞILIKK HERİFLER SANA-BANA NE HERİFİN CİNSELİNDEN MANNYAKKLARRR. !!!!

31
1
yanıtYanıtla
YavuzmobilWeb@haberler.com:

Lan bu ne ya milletin uckurundan bize ne sıkıysa günde 15 tane yapsin :

28
1
yanıtYanıtla
HectorMobil-IOS:

Adam seks yapmasınmı

27
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

demek ben oynasam dünyanın en performanslı futbolcusu olurum. seks hayatı olmayınca hıncımı yeşil sahalardan alırdım :)

24
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title