Haberler

Asansör Faciasında Bilirkişi Raporu Savcılığa Ulaştı

Güncelleme:

Savcılığa ulaşan bilirkişi raporunda "Torun yapı-Torunlar Gıda Proje ortaklığının idari ve teknik sorumlularının kazada kusurlu oldukları kanaati oluşmuştur." denildi.

6 Eylül Cumartesi günü İstanbul, Mecidiyeköy'de yaşanan ve 10 kişiye mezar olan asansör kazası ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporu savcılığa ulaştı.

"İDARİ VE TEKNİK SORUMLULAR KUSURLU"

Asansör faciasına ilişkin hazırlanan bilirkişi ön raporunda asansör firması yetkilileri ve teknik personeli ile Torunlar GYO'nun idari ve teknik sorumlularının kazada kusurlu olduğu kanaatine varıldığı belirtildi.

5 SAYFALIK RAPOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen raporda 5 sayfalık ön raporun sonuç bölümünde, "Cephe asansörünün şantiyeye montajını ve bakımını yapan Geda Major firmasının yetkilileri ve teknik personelinin, asıl işveren konumundaki Torunlar GYO-Torun yapı-Torunlar Gıda Proje ortaklığının idari ve teknik sorumlularının kazada kusurlu oldukları kanaati oluşmuştur" denildi.

7 KİŞİ İMZA ATTI

7 kişilik uzman heyetin imzası bulunan ön raporda ayrıca, "Kimliği tarafımızca bilinmeyen asansör kullanıcısının, yapı denetimi firması yetkililerinin, İş Sağlığı Güvenliği firmasının yetkililerinin kazada kusur durumları nihai raporda değerlendirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torunlar Holding Mecidiyeköy Eylül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

ismet kara:

siz müteahhide dokunmayın aman zenginin canı yanmasın 3 kuruş için çalışan teknik personele yüklenin sizi ancak Allah c. c. haklar. İnşaallah yakın zamanda Rabbim sizle ilgilenir.

22
2
yanıtYanıtla
area51:

devlet yapti bunu bunu gibi birsuru facianin sorumlusu yine hukumettir. akp hukumetidir. bilen bilir!!!!!

7
6
yanıtYanıtla
KAAN:

BU DÜNYADA KİMSE İÇİN KENDİNİ YAKMAYA DEĞMEZ!!! OLAN SANA OLUYOR

6
0
yanıtYanıtla
MELEK ASKER..........?:

NURLU GÖZLÜĞÜMÜ KISKANANLARA DUYRULUR. . . . . . . BİR BAŞLIK GÖRÜŞÜLMÜŞ VE KAPANMIŞ. . . DİĞERLERİ GÖRÜŞÜLMÜŞ FAKAT KAPANMAMIŞ. . . 18 BAŞLIK ASKIDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . SAYAGILARIMLA. . . . ? ŞARAP İÇMESİNİ ESKİDEN ÇOK SEVİYORUM. . . . . . ŞARAP İÇERKEN TOMBALA OYNUYORUZ ODA AYRI DAVA . . . . . . . . . . . . . . GÜNAYDIN. . . . . . . . . ?

2
0
yanıtYanıtla
GÜL:

torun yap nın karkasında YENİ TÜRK VAR HER YOL yeni türke olan gariban işçi kardeşlerımza oldu allah alerıme ve çocuklarına sabır versın TORUN YAPI BİLALIN HAVUZNA PARAYI KOYMUŞTUR İŞ BİTI

2
0
yanıtYanıtla
Kaan Güral:

Ya arkadaşım sonuçta ayda 1 kere sadece inşaatı denetlemeye giden firma sahibi ile konunun ne alakası var. Orada bu işin takibini yapmakla yükümlü onlarca insan var. Müteahhit dediğiniz adamı sizin köşedeki inşaatı yapan müteahhit ile karıştırmayın. Adamın aynı anda 10 tane inşaatı varsa hepsinde aynı anda bulunup bütün çakılan çivileri kontrol edecek hali yok değilmi. . .

1
0
yanıtYanıtla
MELEK ASKER..........?:

HEP SİDRET-ÜL MÜNTEHENA''NIN YÜZÜNDEN. . . TUTTURMUŞ KÖTÜLÜK YAPIYORLAR EKMEK VERMİYORLAR DEDİ. . . . . . . . . NE YANİ SİDRET-ÜL MÜNTEHENA YANIMA GELECEK BEN DEMİYECEĞİM ŞÖYLEYAP VEYA YAPMA DİYE. . . . . . SİDRETÜL-MÜNTEHENA ÖCÜNÜ ALIRDA BEN ÖCÜMÜ ALMAM MI ?

1
0
yanıtYanıtla
MELEK ASKER..........?:

NURLU ÖDÜL BİR TANE DEĞİL BİR SÜRÜ. . . . AYNI NAMUS GİBİ YANİ. . . . GELDE ÖCÜNÜ ALMA YANİ. . . . . . . . . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
MELEK ASKER..........?:

MAVİ MARMARA VE VATİKAN ŞEHİTLERİNE DE BURDAN BOL BOL SELAMUN ALEYKÜMMMMMMM. . . . . MEZARINIZDA RAHAT UYUYUN. . . . . . . . . . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
MELEK ASKER..........?:

DERİN DEVLET-DERİN ASKER KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ. . . . SİZ BÖYLE VATANDAŞLARINA KÖTÜLÜK YAPIPDA EKMEK VERMEDİĞİNİZ MÜDDETÇE BİZ DAHA BURDAN ÇOK FATİHA OKURUZ. . . . . . KİMSE ZEVK ALMIYOR AMA BAZILARI HAKETMİYOR DEĞİL. . . . YA ADAM KALMAYACAK BEN ONDAN ÇEKİNİYORUM. . . BÖYLE GİDERSE ADAM KALMAYACAK. . . . . . . . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title