Haberler

Artvin'de Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Güncelleme:

Artvin merkez ile Yusufeli ve Murgul ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Artvin merkez ile Yusufeli ve Murgul ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

ÇEDAŞ Artvin Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Artvin İşletme Grup Şefliği sorumluluk alanı içindeki Dere Mahallesi Dağıtım Merkezinde yapılacak yatırım çalışması dolayısıyla, 2 Aralık Pazartesi 09.00-13.00 saatleri arasında merkeze bağlı Dere, Balcıoğlu ve Çarşı Mahallesi ile Ahmet Hamdi Tanpınar Sineması, Tekel, Doğuş, Binat ve Yedimart Sokak'ta enerji kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, Yusufeli Şube Şefliği sorumluluk alanı içinde üçüncü şahıs inşaatında beton dökme esnasında gerekli emniyet tedbiri için 2 Aralık Pazartesi 12.00-16.00 saatleri arasında ise Yusufeli ilçesine bağlı Çakaloğlu ve Arıklı Mahallesi'nde elektrik kesintisi yapılacağı vurgulandı.

Ayrıca, Murgul Şube Şefliği sorumluluk alanı içinde yapılacak şehir şebeke AG+OG yatırım çalışması nedeniyle 2-3 ve 4 Aralık'ta 09.00-15.00 saatleri arasında Murgul ilçesinin Damar beldesine bağlı Mutluca, Yüzbaşılar, Çayırlar, Güngören ve Çarşı Mahallesi'ne elektrik verilemeyeceği kaydedildi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title