Haberler

    Teknik Direktör Bilic: "Arsenal'e Uygulanacak Taktik Psikolojik Savaş"

    Güncelleme:

    Arsenal ile bugün karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Bilic, rakibin üzerinde psikolojik baskı kurarak Şampiyonlar Ligi'ne kalarak tarihe geçmek istiyor.

    Arsenal ile bugün çok önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi’ne kalarak tarihe geçmek istiyor. Siyah-beyazlı teknik adam, İngiliz devi yarış dışı bırakarak tüm otoritelerin uzun süre konuşacağı zaferin tüm şifrelerini oyuncularına aktardı. Hırvat hoca, tıpkı İstanbul’da oynanan karşılaşmada olduğu gibi daha ilk dakikadan itibaren rakibin üzerinde psikolojik baskı kuracak.

    Demba Ba’nın daha ilk saniyelerde orta sahadan çektiği şutun takıma özgüven getirdiğine inanan Bilic, bu nedenle futbolcularına maç başlar başlamaz psikolojik üstünlüğün ele geçirilmesini istedi. Arsenal’in, dirençli bir takım karşısında çok zorlandığını da futbolcularına anlatan ve Everton, Crystal Palace ile İstanbul’daki oynanan ilk karşılaşmayı örnek gösteren Hırvat hoca, 90 dakika boyunca takım savunması yapılmasını istedi.

    Oyun disiplininden ne olursa olsun kopulmamasını da oyuncularına söyleyen siyah-beyazlı hoca, Veli ve Atiba’ya çok önemli görevler verdi.

    Çizgi savunma


    Beşiktaş orta sahasının lokomotifleri olan bu iki oyuncudan rakibe önde basmalarını söyleyen Bilic, bunun başarılması durumunda dörtlü defansın daha da öne gelerek oyunun Arsenal’in sahasında oynanacağını belirtti. Bu durumun Beşiktaş’a çok büyük avantaj sağlayacağını dile getirerek futbolcularından oyun planına sadık kalınmasını isteyen Hırvat hoca, dörtlü savunmanın da sürekli çizgi halinde olmasını istedi.

    Avrupa’da 168. randevu


    Beşiktaş, Arsenal karşısında 168. Avrupa kupası maçına çıkacak. Avrupa arenasında bugüne dek 167 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar, bunun 62’sini kazanıp, 31’inde berabere kaldı, 74 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında rakip fileleri toplam 210 kez havalandıran Kartal, kalesinde ise 241 gol gördü. Beşiktaş’ın, değerlendirmede yer almayan hükmen galibiyetleri de bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1958-1959 sezonunda Yunanistan’ın Olympiakos, 1986-1987 sezonunda da Kıbrıs Rum Kesimi’nden APOEL takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı.

    Nasıl tur atlarız?


    İstanbul’daki maçta Arsenal ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, her türlü galibiyette ya da gollü beraberlikte Şampiyonlar Ligi’nin yolunu tutacak. Karşılaşma, ilk maçta olduğu gibi 0-0 tamamlanırsa uzayacak. Arsenal’in her türlü galibiyeti de İngilizleri Devler Ligi’ne taşıyacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title