Haberler

    Arsenal, Mesut Özil'e Rest Çekti: İstediğiniz Kontratı Vermeyeceğiz

    Güncelleme:

    İngiltere'nin en çok kar eden ve en çok nakit parası olan takımı Arsenal, Mesut Özil ve Alexis Sanchez'e istediği kontratı vermeyeceklerini ve bu taleplerle boyun eğmeyeceklerini iletti.

    İngiliz basınında yer alan habere göre; Alexis Sanchez ile Mesut Özil, kazandıkları 140 biner pound (165 bin euro) haftalık maaşla kulübün en çok kazanan oyuncuları durumunda bulundukları belirtildi. Her iki oyuncunun da 250 bin pounddan fazla haftalık maaş talep ettikleri ve Arsenal'in asla bu seviyeye çıkmadığı, bu parayı vermeyi reddettiği yazıldı.

    Oyuncular ve kulüp arasında uzun süredir devam etmesi ancak hiçbir gelişme kaydedilmemesi, oyuncuların taleplerinden inmemesi üzerine Arsenal Başkanı Sir Chips Keswick'in isteklerini yerine getirmeyecekleri ve taleplerine boyun eğmeyecekleri mesajı verdiğinin altı çizildi.

    "YAYIN GELİRLERİ, OYUNCULARIN TALEPLERİNE YANSIDI"

    Arsenal Başkanı Sir Chips Keswick, bu haberlere, "Neredeyse tüm as oyuncularımızla sözleşme yeniledik. Coquelin, Bellerin, Koscielny ve Giroud yeni kontratlarına imza attılar. Per Mertesacker ve Santi Cazorla'nın kontratlarındaki opsiyonları kullanacağız. Sözleşme yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Premier Lig'de artan yayın gelirleri, oyuncuların maaş taleplerine de yansıdı tabii." cevabını verdi.

    ARSENAL'İN BANKALARDAKİ NAKİT PARASI 118.5 MİLYON EURO

    Arsenal, bankalarda 118.5 milyon Euro nakit parası ve 6 ayda elde ettiği 14.8 milyon Euro karla Premier Lig'de bu alanda zirvede bulunuyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mesut Özil Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title