Haberler

Arda'yla Hocası Golden Sonra Çıldırdı

Güncelleme:

La Liga'nın 16. haftasında Athletic Bilbao'yu deplasmanda 4-1 yenen Atletico Madrid, ilk yarıyı 1-0 yenik durumda kapatmıştı. 2. yarıya hızlı başlayan Atletico, 46. dakikada Griezmann'ın kafa vuruşundan bulduğu bu golün hazırlanışında adeta tek pas dersi verdi.

ARDA ÇILDIRDI, HOCASININ KUCAĞINA ZIPLADI

Organize gelişen atakta tek paslarla golü bulan Atletico Madrid'de hasta hasta maça çıkan ve 84 dakika sahada kalan Arda Turan'ın golden sonra Simeone ile büyük bir sevinç yaşadı. Çılgınlar gibi sevinen Arda, koşarak hocasının kucağına zıpladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Athletic Bilbao Atletico Madrid Arda Turan La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

akhisar:

adam gibi adam sıkı galatasaraylı arda turan adamsın

34
18
yanıtYanıtla
Murat:

Zoruna gidiyorsa okuma o zaman kardeş Türkiyeyi temsil eden her kimse helal olsun deriz. . .

33
7
yanıtYanıtla
arda turanMobil-ANDROID:

ardanin simeonenin hirsina bakin gercekten cok guzel bir kare

20
14
yanıtYanıtla
mustafa tekinhmobilWeb@haberler.com:

Helal sana türkiye seninle gurur duyugor arda sevyilerle başarılar

25
8
yanıtYanıtla
körünen yatan,sasi kalkar,.!!:

arda, , veya mesut özil, in yasantilarini cok iyi biliyorum, , paralari coooook ama imanlari, , tehlike altinda, , ne zaman tevbe edip günahlarina son verecekler, , ölüm aniden gelse, , tevbe edemeden öbür tarafa gececekler, sonra hesab ver bakalim, . gayri mesru iliskiler bunlar cok büyük günahlardir, , orada bir kurus paralarida olmayacak, . bu isin sonu berbattir, . adam 1000 -1500 ytl kazanir hem ibadetini yapar hemde ailesiyle coluk cocuguyla birlikte , mutlu bir hayat sürer, .

23
9
yanıtYanıtla
TC Mobil-IOS:

Oğlum sende işid cisin pis sakal bırakmışsin

3
26
yanıtYanıtla
ahmet:

Türkiyeyi temsil ettiği falan yok parayı temsil ediyo boş boş konuşma milli takımdaki halini görüyoz. zaten ülkeyi temsil ediyo diye diye götürüyorlar malı bizi gibi vatan sevdalılarınıda ülkeyi temsil ediyoz diye avutuyolar.

14
14
yanıtYanıtla
enkartsMobil-ANDROID:

milli maclar baslasin gorucem ardayi hollandaya karsi nasil diviyo birakin bu isleri

8
9
yanıtYanıtla
general:

arda abi harika bir oyuncu a madridin beyni milli takımdada harika oynur burak umut gibi beyinsizler gol atamıyorsa ardanın suçu ne

5
9
yanıtYanıtla
ML:

bu sadece bizde var mustafaya katiliyorum. . . yasadigim ulkenin bir çok futbollcusu yurt disinda buyuk takimlarda oynuyor onemli bir haber olmadikca goremiyoruz. . siz sevinmesini bile haber yapiyorsunuz

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title