Haberler

Arda Turan, Lig Şampiyonluğunu Değerlendirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arda Turan'ın açıklamaları Arda Turan, lig şampiyonluğunu değerlendirdi

Barcelonalı milli futbolcu Arda Turan:

"Bu takımın bir parçası olmak onur verici. Şampiyonluktan dolayı çok mutluyum"

"Seneye her şey daha iyi olur, daha fazla oynarım"

"33 yaşına kadar Barcelona ile kontratım var ve burada çok mutluyum"

İspanya 1. Futbol Ligi'nde ( La Liga ) Barcelona ile şampiyonluk yaşayan milli futbolcu Arda Turan, çok mutlu olduğunu söyledi.

Arda, deplasmanda Granada karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetle gelen lig şampiyonluğunun ardından AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

"Cristiano Ronaldo'nun bir, senin iki La Liga şampiyonluğun var. Neler hissediyorsun?" şeklinde soruya Arda, "Futbol böyle bir şey. Şampiyonluk kazandığımız için mutluyum. Sonuna kadar mücadele etmeye devam. İnşallah, Kral Kupası'nı da alıp sezonu iki kupa ile kapatacağız." yanıtını verdi.

Barcelona'nın ligde bir ara en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 12'ye kadar çıkarmasına rağmen bunu koruyamayarak şampiyonluğun son maça kaldığını hatırlatan Arda, "Son maça kadar inanılmaz bir çekişme oldu. Bu takımın bir parçası olmak onur verici. Şampiyonluktan dolayı çok mutluyum." dedi.

Arda, ilk sezonunu geçirdiği Barcelona'daki performansıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Gayet iyi gidiyor ve memnunum. Yavaş yavaş oluyor. Çünkü farklı ve yeni bir sistemi öğrenme aşamasındayım. Tabii, Şampiyonlar Ligi'nden elenmek üzdü ama onun dışında her şeyden memnunun. Seneye her şey daha iyi olur ve daha fazla oynarım."

A Milli Takımı'nın kaptanı Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası'na fiziksel ve psikolojik olarak hazır olduğunu da belirterek, "Hayatım boyunca çok zorlu şartlar gördüm. Ülkemde bazen şartları zorlaştırıyorlar ama benim için problem yok. En zor zaman da olsa gider, yine çıkar oynarız. Benim için hiç problem değil." diye konuştu.

Arda, bir Çin kulübünden transfer teklifi geldiği ve Barcelona'dan ayrılma olasılığı bulunduğuna ilişkin basında çıkan iddialara ise "İnsanlar konuşuyor. Onları bu kadar dinlememek lazım. 33 yaşına kadar Barcelona ile kontratım var ve burada çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Arda Turan İspanya La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title