Haberler

Arda, Hasta Hasta Oynayıp Yıldızlaştı

Güncelleme:

Atletico Madrid, Athletic Bilbao deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılırken hasta hasta forma giyen Arda Turan 84 dakika sahada kaldı, her golde pay sahibi oldu.

İspanya Ligi'nde Atletico Madrid, zorlu Athletic Bilbao deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

ARDA, HASTA HASTA OYNAYIP YILDIZLAŞTI

Mücadelede hasta hasta forma giyen Arda Turan 84 dakika sahada kalırken, her golde pay sahibi oldu. Teknik direktör Diego Simeone, milli futbolcumuza sarılarak sevincini paylaştı.

GRIEZMANN 3 GOL ATTI

Cezalı olan Mario Mandzukic ve Koke'den yoksun kırmızı-beyazlılar, 17. dakikada Mikel Rico'nun golüyle 1-0 geriye düştü. İkinci yarıya Atletico golle başladı. 46'da Juanfran'ın uzak direğe gönderdiği topu Griezmann filelerle buluşturdu. 52'de Tiago'nun ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Raul Garcia gole çevirdi. 73'te Gurpegi'nin büyük hatasıyla topu kapan Griezmann kendisinin ikinci, Atletico'nun 3. golünü kaydetti.81'de Raul Garcia'nın pasıyla savunmanın arkasına sarkan Fransız futbolcu, hat-trick yaptı.



Kaynak: Haberler.Com / Spor

Athletic Bilbao Atletico Madrid Arda Turan İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (9)

mustafa ulutürk:

baslıga bak birde habere hiç bir golde payı yok adamın

26
3
yanıtYanıtla
maca damga vurdumobilWeb@haberler.com:

Arda on numara oyuncu gururumuz ama haber basligi abarti iste bir tane asist bir tane gol yok.

25
3
yanıtYanıtla
Kadir mertmobilWeb@haberler.com:

Bu adamin haber yapilmasi zorunlulugu mu var

14
2
yanıtYanıtla
arda enerjiyi baska yelere harciyor,..:

arda, , beni dinle, kendini ve kobra, ni biraz frenle. !! bu gidisle hic gol atamazsin, , bence evlen, gercekten mutlu olursun, , , senin parani yemek icin disi köpeklerin etrafinda dolasmalarina müsade etme, , bak o zaman mutlu ve huzurlu olursun, .

12
2
yanıtYanıtla
UYAN TÜRKİYE:

HASTA HASTA oynadı diyo gol olması önemlimi gol kadar asistte önemli neyin kafasını yaşıyosunuz MİLLİ gururumuz ARDA TURAN

9
4
yanıtYanıtla
Turan GSMobil-IOS:

Maca bakmasam bu habere inanacam yapmayin abartmayin

5
1
yanıtYanıtla
yokartık:

komedi yaa

2
2
yanıtYanıtla
mert38mobilWeb@haberler.com:

Adam gollerin yaraticisi.haber sitesine dusmanliginizi futboladami karistirdiniz

0
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Sadece bu maç için konuşmuyorum, Arda milli takımda neden böyle oynamıyor ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title