Haberler

Aracından İnen Kadın, Yaşlı Adamı Yolun Karşısına Geçirdi

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta otomobilini durdurup dörtlü flaşörlerini yakan kadın sürücü, aracından inip bastonla yürüyen yaşlı adamı yaya geçidinden yolun karşısına geçirdi. Kadın sürücü, otomobiline dönüp kadın arkadaşı aracılığıyla da yaşlı adama para gönderdi, o anlar kameralara yansıdı.

DÖRTLÜLERİ YAKIP YAŞLI ADAMIN YANINA GİTTİ

Olay, öğle saatlerinde Kuddusi Baba Bulvarı'nda meydana geldi. Otomobiliyle Kıbrıs Meydanı yönüne giden kimliği belirsiz kadın sürücü, dörtlü flaşörlerini yaktığı otomobilini yol kenarına park ederek aracından indi ve bastonla yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği bilinmeyen yaşlı adamın yanına gitti. Kadın sürücü, kolundan tutarak yardım ettiği adamı yaya geçidinden yolun karşısına götürdü.

PARA DA GÖNDERDİ

Kadın sürücü, daha sonra otomobiline dönerken kaldırımda beklemesini istediği yaşlı adama kadın arkadaşı aracılığıyla para gönderdi. Yaşlı adam Onikişubat Stadı yönüne, kimlikleri bilinmeyen kadınlar ise otomobille Azerbaycan Bulvarı'ndan ilerleyerek bir süre sonra gözden kayboldu.

Bu olanlar, mobese kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (126)

musa dunya:

trafiğin içine etmiş yahu zaten yolcu geçidi oraı geçecek yaya ama diğer aracarın hkkınıda düşünseydi keşke

9
66
yanıtYanıtla
tarafsız:

arkadaşlar bu bayan hangi ırktan olursa olsun sonuşta insanlık yabmış önemli olan da bu yani

53
2
yanıtYanıtla
ii:

sadece gerızekalılık bu

8
41
yanıtYanıtla
Türkmen Kizilbas:

Basi acik bacim, kesin Alevidir, ayni anda orada gecen Türbanli bayanlar ise sadece seyirci kaliyorlar, gece gündüz Kurani okumalarina ragmen. Beli ki Insanlik disinda herseyi ögreniyorlar. Haci Bektas Veli bosuna dememis ''Allaha giden yol insandan gecer''.

14
33
yanıtYanıtla
T.C. Izmir:

Ayni anda gecen Türbanlilar ise sadece seyirci kaliyor! Iste Anadolu Kültürü vs. Arap Kültürü.

14
32
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

MARAŞIN ALEVİSİDİR YOKSA DİĞERLERİNDE İNSANLIK YOK.

21
24
yanıtYanıtla
...:

yaptığı taktir edilir ama trafiği o şekilde bırakmak pekte mantıklı gelmedi.

10
35
yanıtYanıtla
k.maraşlı:

helal bacıma yakışır eline sağlık

39
2
yanıtYanıtla
Aferin..Mobil-IOS:

Erkeklik ölmüş ama kadınlık ölmemiş,hanımefendiye tebrikler ve teşekkürler!

37
4
yanıtYanıtla
inançmobilWeb@haberler.com:

İnsanlık bu işte Acize yardım etmektir

35
3
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title