Haberler

Aracı Sulara Gömülen Vatandaş, Gülme Krizine Girdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aracıyla alt geçitte biriken suyun içine giren kişi, aracının kullanılamaz duruma geldiğini görünce gülme krizine girdi.

İzmit Sanayi Mahallesi'nden geçmekte olan Kiraz Deresi, yağan sağanak yağmur nedeniyle taşınca derenin hemen yanında bulunan Karamürsel Caddesi sular altında kaldı. D-130 karayolunun altından geçen caddedeki su birikintilerini fark edemeyen Mehmet Kaya idaresindeki 77 EN 010 plakalı minibüs, su birikintisinin içine girince aracı arıza yaptı. Arızalanan aracıyla birlikte yaklaşık 6 saat boyunca su birikintisinin içinde mahsur kalan Mehmet Kaya, olay yerine çağırdığı tamircinin aracının ağır hasar gördüğünü söylemesi üzerine gülme krizine girdi.

"ARACIM PERT OLDU GÜLÜYORUM"

Araç sahibi Mehmet Kaya, gazetecileri karşısında görünce, "sen nereden çıktın ya" diyerek gülme krizine girdi. "Arabam perte çıktı ona gülüyorum" diyen Kaya, şöyle konuştu; "Caddeye ilk girdiğimizde su birikintisini fark edemedik. Ne olduğunu da ciddi anlamda göremedik. Ondan dolayı arabayı ancak buraya kadar çıkartabildik. Şuanda çekicinin gelmesini bekliyoruz. İzmit'te ciddi anlamda alt yapı olmadığı için bu sıkıntıları yaşıyoruz. İnşallah yetkililer bir an önce fark eder. Biz mağdur olduk inşallah başkaları bu duruma düşmez" dedi. Arızalanan araç daha sonra olay yerine gelen çekici ile otoparka götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kaya Karamürsel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

atamiz ademdir:

adam üzülecegi yerde agliyorsa, psikolojik bir problem var demektir, buda akp, nin türk halkini nereye getirdiginin bir delilidir.

8
22
yanıtYanıtla
beyinsiz vatandaşa !!:

la sen mal mısın akp yle ne alakası var salak . . yere düşsen akpden bilcen beyinsiz !!!

yanıt1
yanıt0
................:

Kaskon olmasaydı da görseydim hangırdayarak gülüşünü senin

13
0
yanıtYanıtla
nmk:

zengındır ama yınede pozıtıf enerjı yayıyor. dunya malı karsısında aynen bu sekılde olmalı. :DDDDDD

11
1
yanıtYanıtla
vicdanli akp,lilere sesleniyorum:

aslinda bu vatandas, 76 milyon türk vatandasinin icinde bulundugu psikolojik durumu yansitmaktadir, akp hükümeti 12 senedir milleti ne hale getirdi. adam üzülecegi yerde gülüyorsa , ülkedeki yasanan olaylarin etkisinin ne kadar insanlari bezdirdiginin isbatidir. . . bu duruma vicdanli akp, liler acilen müdahele etmelidirler, yoksa 76 milyon kafayi yiyeyecek.

6
4
yanıtYanıtla
Tolga korkmazmobilWeb@haberler.com:

Zannetmeyinki rol yapıyor,kendisi normalde de çok renkli bi kişilik.benim patronum olur kendisi : Tekrar geçmiş olsun Mehmet bey

10
0
yanıtYanıtla
CüneytMobil-IOS:

Ne güzel kahkaha atıyor.vatandaş daha yılbaşının zamlarını bilmiyor.onuda duyunca artık yerlere yatar. Memura yüzde üç çarşıya pazara %43

6
3
yanıtYanıtla
ANTALYALIMobil-IOS:

Haaaaaaaa hahaha en iyisini yapiyor,agliyacsgina gül gitsin zaten olan olmus.

8
0
yanıtYanıtla
bahadırmobilWeb@haberler.com:

İnsanlar en sonunda kafayi yedi.olacagi buydu zaten.genede cinnet geçirmekten iyidir.

5
3
yanıtYanıtla
ankaralı:

zengin güler garıpde ağlar tabıkıde

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title