Haberler

Antalya Platform 'Hayır' Dedi

Platform 'hayır' dediANTALYA'da Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıkladı.

Platform 'hayır' dedi

ANTALYA'da Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıkladı.

Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu üyeleri, Aydın Kanza Parkı'nda basın açıklamasıyla 16 Nisan'da kullanacakları oyun rengini açıkladı. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı İbrahim Daş, platform adına yaptığı açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en karanlık ve acı dolu günlerinin yaşandığını söyledi. Yeni sistemin Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini parçalayacağını iddia eden Daş, 'Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne, ulus devletimize ve parlamenter sistemimize sahip çıkalım. Gün, ayrılık günü değildir. Gelin bu sinsi oyunu bozalım. Huzurumuzu ve birliğimizi koruyalım. Ülkemizin parçalanmaması için başkanlığa 'hayır' diyelim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti Antalya Aydın Politika Güncel Haberler

title