Haberler

Antalya Öğrencilerden Expo 2016'ya Özel Şakayık Bahçesi

Öğrencilerden EXPO 2016'ya özel şakayık bahçesi 'EXPO 2016 Antalya Okullarla Buluşuyor' projesi kapsamında, EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe, Akant İlkokulu'na gerçekleştirilen ziyarette EXPO 2016 Antalya projesini anlattığı öğrencilerle okul bahçesine zeytin fidanı dikti.

Öğrencilerden EXPO 2016'ya özel şakayık bahçesi

'EXPO 2016 Antalya Okullarla Buluşuyor' projesi kapsamında, EXPO 2016'nın maskotları Ece-Efe, Akant İlkokulu'na gerçekleştirilen ziyarette EXPO 2016 Antalya projesini anlattığı öğrencilerle okul bahçesine zeytin fidanı dikti.

'Çiçek ve Çocuk' temasıyla kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen 'EXPO 2016 Antalya Okullarla Buluşuyor' projesi kapsamında Muratpaşa İlçesi'ndeki Akant İlkokulu ziyaret edildi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü uzmanları öğrencilere EXPO 2016'yı anlattı, broşür dağıttı. EXPO 2016 projesini izleyen öğrenciler, Aksu'daki 1121 dönümlük Sergi Alanı'nda en çok EXPO Kulesi'ni ve Çocuk Adası'nı beğendiklerini belirtti, 23 Nisan'ı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

ECE- EFE SÜRPRİZİ

Tanıtımın sonunda EXPO 2016'nın sevimli maskotları Ece-Efe sürpriz yaparak tanıtım etkinliğine dahil oldu. Ece-Efe daha sonra öğrencilerin atık malzemelerden yaptığı çerçeve ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından sevimli maskotlar, öğrencilerle okul bahçesine zeytin ağacı dikti. Bir grup öğrenci de kendi tasarladıkları saksılara, EXPO 2016 Antalya Ajansı tarafından dağıtılan tohumları ekti. Renkli geçen etkinliğin sonunda öğrenciler EXPO 2016 Antalya için hazırladıkları şakayık bahçesini gösterdi.

ŞAKAYIK BAHÇESİ

EXPO 2016'nın sembol çiçeği şakayıklardan oluşan yapay bahçe hakkında bilgi veren resim öğretmeni Kadir Taştepe, EXPO 2016 Antalya'nın okulda tanıtımının yapılacağını öğrendiklerinde çalışmaya başladıklarını ifade etti. Çalışma öncesinde çocukları şakayık hakkında bilgilendirdiklerini ifade eden Taştepe, "Çiçeğin yapısını ve nasıl tür maddelerle yapacağımızı kararlaştırdıktan sonra da tekrardan okulda bulduğumuz maddeleri değerlendirerek, şakayık bahçemizi oluşturduk. Okulumuza meyvelerin geldiği kaplar, ayran kutuları, birkaç velimizin artan tekstil malzemelerini değerlendirdik. Çocuklarla beraber ortak çalışıp, tekrardan şakayık bitkisini oluşturduk. Daha yeşil bir toplum için geri dönüşümün önemini anlatmak için geri dönüşümle çalışmalar yaptık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title