Haberler

Antalya'da Tüm Okullara "KaçAK Saray" Afişi

Güncelleme:

Eğitim Sen Antalya Şubesi, 'KaçAK saray' başlığıyla hazırladığı afişleri, Antalya genelinde tüm okullarda ilan panolarına astı.

Eğitim Sen Antalya Şubesi, yeni Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne ilişkin 'kaçAK saray' başlığıyla hazırladığı afişleri, Antalya genelinde tüm okullarda ilan panolarına astı.

TÜM OKULLARI KAPSADI

Ankara Atatürk Orman Çiftliği üzerinde önce Başbakanlık Konutu olarak planlanan, ardından Cumhurbaşkanlığı Konutu'na dönüştürülen Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin Eğitim Sen Antalya Şubesi tüm okulları kapsayan bir eyleme imza attı.

"KAÇAK SARAY"

Eğitim Sen Antalya Şubesi'nin hazırlattığı afişte, maliyeti 1 milyar 370 milyon lira olarak açıklanan Cumhurbaşkanlığı Konutu'nun fotoğrafı ve bu para karşılığında başka neler yapılabileceğine yönelik örnekler verildi. 'kaçAK saray' başlığıyla ilkokul, ortaokul, lise ve diğer eğitim kurumlarının tamamında ilan panolarına asılan 1000'e yakın afişte, sarayın maliyeti olan 1 milyar 370 milyon lira ile 12 derslikli 1000 tane okul, 150 kişilik 230 öğrenci yurdu, 4 yıl boyunca 50 bin öğrenciye burs veya 2.5 milyon kamu emekçisine yüzde 2 zam verilebileceği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Saray Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title